Nunta din Germania care mi-a dat dieta peste cap


Eu cand am zis ca nu merit ca sa fiu slaba, vorbeam serios! Dupa doua saptamani de dieta in grup alaturi de voi, in care dadusem jos cam un kilogram, am ajuns la nunta cu cele mai multe si mai bune prajituri pe care le-am mancat in viata mea. Iar eu, fire slaba si pofticioasa, nu am rezistat tentatiei. Nu ratati galeria foto ca sa va dati seama mai bine despre ce vorbesc:)


Weekendul trecut am fost la cea mai neobisnuita nunta din viata mea, intr-o localitate din Germania. Despre nunta in sine o sa va povestesc data viitoare, acum voiam sa spun doar ca dieta mea s-a dus pe apa Sambetei :(
Germania este o tara plina de tentatii culinare, iar intamplarea a facut ca eu sa nimeresc in locuri in care sa fiu mai mereu inconjurata de mancare :)) Desigur, asta nu este o scuza! Un om cu vointa de fier se poate abtine. Nu si eu!

In primul rand, nu pot sa merg in Germania si sa nu mananc bratwursti ( niste carnati albi specific nemtesti). Sunt absolut deliciosi si probabil nesanatosi. Iar acolo sunt pe toate drumurile. Oriunde te-ai duce, dai peste ei, asa ca e imposibil sa nu cazi in ispita.

Foto: Bratwursti

Intamplarea face ca in orasul in care am fost eu, Aschaffenburg, sa fie un balci (gen festivalul berii) in plina desfasurare. Nu pot sa descriu bunatatile pe care le-am vazut acolo, asa ca mai vine le vedeti voi in galeria foto :)

Cat despre nunta la care am fost, trebuie sa va spun ca a inceput cu...DESERTUL...lucru care m-a bulversat total :)) Pentru ca toata lumea vorbea nemteste in jurul meu si nu era nimeni prin apropiere care sa imi traduca, va dati seama cata mai mirarea pe capul meu cand am vazut ca la ora 3 dupa masa au aparut mirii cu un cutit in mana si au inceput sa taie din tortul miresei. Apoi, au tinut un scurt discurs in germana si in 3 minute invitatii erau buluc la mesele pline de prajituri home made.

Explicatia? Se pare ca in Germania, pe la 3-4 dupa amiaza, este obiceiul de a manca o prajiturica si a bea o cafeluta:) Asa ca nunta a respectat traditia! Prajiturile erau toate facute de casa, aduse de catre invitati. Absolut senzationale! Iar prajiturile nu au fost singurul desert. Dupa ce am luat si cina, pe la 9 seara s-au pus pe masa tot felul de spume si creme de fructe si ciocolata. Delicioase.

Tentatia a fost prea mare. Chiar nu am putut rezista :( Voi cum credeti ca ati fi procedat in locul meu: ati fi cedat tentatiei sau v-ati fi mentinut tari pe pozitie?:)

FULLSCREEN
Nunta germana care mi-a dat dieta peste cap
  • /

related posts