O femeie spune că raiul există cu adevărat, după e a fost în moarte clinică pentru 27 de minute


O femeia din Statele Unite ale Americii, mamă a trei copii, suține că raiul există cu adevărat.

Tag-uri:

Femeia era sănătoasă și într-o formă fizică bună. Se pregătea de escaladă împreună cu soțul ei, când a căzut din senin. În așteptarea paramedicilor, bărbatul i-a acordat primul ajutor. Totuși, în ambulanță, a fost resusictată de 6 ori. La un moment dat, medicii au declarat că au pierdut-o. Practic, pentru 27 de minute, ea femeia a fost moartă, scrie Dailymail.

Femeia și-a revenit miraculos la spital, unde a fost intubată și în comă indusă. Când i-au scos tubul, Tina a cerut gesticulând, cu disperare un pix și o foaie. A scris, mai mult mâzgălind " Este real!".

 

"Raiul era atât de real! Culorile sunt vibrante!", a spus femeia care a mărturisit că l-a văzut pe Isus în spatele unor porți negre, dincolo de care se întrevedea o lumină puternică, aurie. 

 

 

Potrivit unui studiu  realizat de Universitatea din Michigan din 2013, efectuat pe șobolani, imediat după oprirea bruscă a inimii, se pare că se întâmplă ceva curios. Când cercetătorii au provocat stop cardiac la nouă animale, au văzut o explozie a creierului în momentele care preced în mod normal moartea. 

Are loc, practic, "o creștere largă și tranzitorie a activității creierului foarte sincronizate, care se trduce printr-un creier puternic excitat". 

Cu alte cuvinte, în primele momente după ce corpul moare, creierul se comportă ca și cum ar fi foarte viu, având gânduri complexe și poate chiar "hiperactiv".   

 

Oamenii de știință bănuiesc că această explozie a activității creierului, surprinzător de organizată și probabil conștientă, poate fi modul în care oamenii au viziuni apropiate de moarte. 

 

Totuși, știința este departe de o confirmare clară a acestei teorii.

FULLSCREEN
O femeie spune că raiul există cu adevărat, după e a fost în moarte clinică pentru 27 de minute
  • /

related posts

Modifică setările cookies