Orgasmul la feminin, pas cu pas


Marele O cere timp si rabdare. Cel putin din partea femeilor, pentru ca barbatii il pot atinge si in 5 minute. Orgasmul mult visat se poate lasa asteptat si 20 de minute. Pana la urma nu e o tragedie. Mai bine mai tarziu decat niciodata. Sa vedem pas cu pas ce presupune orgasmul pentru femei! Celebrul dr. Oz din America explica!


In timpul actului sexual, vaginul secreta fluide care permit penisului o penetrare fara poticneli. Aceasta operatiune, combinata cu privelistile trupurilor goale, sunetele placerii, mirosul organelor sexuale (evident, cel natural, de dupa dus :), stimularea clitorisului, labiilor si sanilor, aduce femeile in pragul unei senzatii fizice unice. Practic, acesta este momentul cand creierul comanda contractia muschilor vaginali. Motivul este unul simplu: penisul trebuie “ajutat” sa patrunda cat mai profund pentru ca sperma sa fertilizeze ovulul.

In timpul orgasmului, uterul coboara spre vagin si aproape ca aspira sperma, tocmai pentru a creste sansele fertilizarii. In acelasi timp, orgasmul duce la cresterea secretiei hormonale, ceea ce declanseaza contractia uterului, totul in scopul usurarii drumului spermei catre uter.

Dr. Oz spun ca femeile care au orgasm cu un minut inainte de partener sau cu 45 minute dupa ejaculare au sanse mai mari de a mentine sperma in uter decat cele care nu au orgasm.

Asadar natura ne-a dat darul orgasmului ca sa ne perpetuam specia. Placerea a fost inventata ulterior!

related posts