Orgasmul te face mai frumoasa


Pozitia misionarului, prezervativ in termen de valabilitate, soapte dulci si multa lubrifiere. Credeai ca stii totul despre sex? Nici pe departe! Iata 5 lucruri care sigur te vor surprinde!


1.Femeile vorbesc mai mult decat barbatii in timpul sexului. Bine, femeile vorbesc mai mult decat barbatii in general (pentru ca avem mai multe lucruri interesante de spus, desigur!), deci si in pat se aplica regula. Pe langa asta, se pare ca barbatii raman fideli stimulilor vizuali, iar femeile se excita folosindu-si imaginatia: iar descrierile de tip “ce-mi place cand… si ce-as vrea sa… ” le fac sa lesine de placere si ii inspira si pe ei destul de tare!

2. Nu se stie procentul precis, dar se pare ca un numar semnificativ de femei au spus, in cadrul unor sondaje, ca in general prefera sa manance ciololata decat sa faca sex. Probabil pentru ca ciocolata nu se termina cand inca nu te-ai saturat (poti sa-ti cumperi cata vrei!) si nici nu te lasa gravida! Dincolo de aceste explicatii, cercetatorii insista ca ar mai fi un motv: substanta care provoaca placere in timpul sexului este secretata si in timp ce consumam ciocolata.

3. Femeile cu doctorat sunt de doua ori mai interesate de o aventura de-o noapte decat cele care au doar diploma de licenta. De ce? Ai crede ca pe masura ce studiaza mai mult se uratesc si devin din ce in ce mai disperate. Strugurii sunt acri si doctoratul e greu de luat. Explicatia stiintifica ar fi ca femeile mai sigure pe cariera lor gandesc ca un barbat: adica nu au nevoie sa-si pastreze “onoarea” ca sa le ia un tip bine de nevasta. Se descurca singure cu facturile asa ca, de ce sa nu se distreze putin?

4. O viata sexuala activa face femeile mai frumoase. Probabil si viceversa, adica femeile frumoase au o viata sexuala mai activa, dar asta nu e sigur ceva ce nu stiai! Sexul face femeie sa secrete mai mult estrogen si colagen, iar asta face parul si pielea mai frumoase. In plus, un orgasm pe zi da unei femei acel “je-ne-sais-quoi” in privire.

5. Cea mai populara aroma pentru lenjeria intima comestibila este de cirese. Cea mai putin populara este de ciocolata. De ce? Ne trebuie o echipa de cercetatori englezi ca sa aprofundeze aceasta problema arzatoare. La bunul simt insa, putem presupune ca o vina o are colorantul. Serios, cine isi doreste lenjerie… maro? 

related posts

Modifică setările cookies