(P) E timpul să investești în pasiunile tale


Cel mai bun moment pentru pasiunile tale este chiar acum. E un prilej pentru a redescoperi plăcerea timpului petrecut cu propria persoană.

Tag-uri:

Sau poate fi ocazia de a transforma o pasiune într-o activitate profitabilă, eventual cu scopul reprofilării profesionale. Evident, orice pasiune implică și niște costuri, cel puțin la început. Dar cu un card de credit la îndemână, cumperi chiar acum și plătești treptat. 

Fotografiază ca un profesionist

Dacă prietenii îți laudă tot timpul aptitudinile fotografice și curge cu like-uri la fiecare postare foto pe rețelele de socializare, e clar că ai „ochi” pentru așa ceva. Poate că a venit vremea să explorezi mai departe aceste abilități. Primul pas este să investești în obiectul muncii, adică să-ți cumperi o cameră foto. Chiar dacă telefoanele de ultimă generație au camere mult mai performante ca pe vremuri, nu se compară cu specificațiile unui DSLR. Cursuri poți găsi online foarte ușor, cărți de specialitate se găsesc în mai toate librăriile. Dar teoria e greu de abosrbit fără practica de zi cu zi. 

Învață a 3-a limbă

Probabil că vorbești deja limba engleză, învățată în școală sau ca urmare a cerințelor profesionale. Dar dacă îți doreai de multă vreme să apofundrezi încă o limbă străină, acum e cel mai potrivit moment. Fie că iubești cinematografia italiană, muzica franțuzească sau ți-ai dori să-i citești pe filosofii germani în limba lor, profită de această perioadă. E foarte ușor să accesezi un curs online și există chiar profesori care te pot îndruma pe căi virtuale, pentru a stăpâni orice limbă, chiar dacă începi de la zero. 

Investește într-un monitor

Fie că ești un fost gamer care și-ar dori să se reapuce de jocuri sau ești pasionat de editare foto/video, dar ai vrea sa înveți mai aplicat, primul pas este să-ți cumperi un monitor de calitate. Firește, și unitatea centrală a sistemului tău este important. Dar dacă ai deja un laptop sau un PC cu specificații decente, e important să investești în calitatea imaginii din fața ochilor tăi. Poate că e momentul să-ți organizezi întregul birou, să cumperi și un fotoliu mai bun. Iar apoi să cauți un monitor cu timp bun de răspuns, suficient de mare, poate chiar curbat și cu un panou de calitate. 

Construiește cinematograful de acasă

Este anul maratoanelor de filme și seriale vizionate de pe canapeaua proprie. Ar fi o idee bună să-ți îmbunătățești experiența și să transofrmi livingul într-un veritabil cinematograf. Evident, televizorul este piesa centrală. Dar la fel de importante sunt și sistemul Hi-fi, fotoliile, ba chiar și draperiile. 

Pentru toate pasiunile tale, există un card care-ți face cumpărăturile mai ușoare. Plătește prin CardAvantaj, bucură-te de pasiunile tale acum și plătește în rate fără dobândă*.

*Dobanda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

related posts

Modifică setările cookies