Pe cine sa alegi pentru un menage a trois: o prietena sau o straina?


Nu trebuie sa te arunci la un menage a trois fara sa fii constienta de ce te asteapta. Esti sigura ca suporti sa vezi alta femeie facand dragoste cu iubitul tau? Iata ce trebuie sa ai in vedere inainte sa te arunci la o astfel de aventura.
 


Trebuie sa fii sigura ca esti pregatita moral pentru o astfel de experienta!
Inainte sa treci la treaba, trebuie sa te intrebi daca o astfel de experienta iti va folosi la ceva sau te va face geloasa, suparata sau furioasa. Dar cea mai importanta intrebare pe care trebuie sa ti-o pui este daca sexul in trei iti va pune in pericol relatia.


Stabileste dinainte regulile

Trebuie sa stabiliti dinainte ce exact se va intampla. Daca vrei ca partenerul tau sa se uite si sa nu participe activ, atunci trebuie sa ii spui inainte sa incepeti treaba. Daca iubitul tau nu stie ca tu nu vrei ca el sa participe la actul sexual si se baga peste voi, atunci este posibil ca acest lucru s ava puna in pericol relatia.Trebuie sa ii spui ca nu are voie sa se atinga de cealalta persoana, care este numai la dispozitia ta.

Daca in schimb ii permiti sa intretina raporturi sexuale cu cea de-a treia persoana, atunci trebuie sa fii sigura ca acest lucru nu va va afecta pe viitor relatia.

Iata pe cine poti alege pentru un menage a trois


O prietena apropiata

De obicei femeile aleg o prietena apropiata pentru o astfel de experienta. Pentru ca o cunosc si au incredere in ea. Insa este o alegere periculoasa: daca prietena sare pe iubitul tau fara sa iti ceara permisiunea, s-ar putea sa nu iasa bine. Multe prietenii se strica dupa o astfel de experienta. Este posibil sa devii geloasa pe prietena ta si sa o banuiesti ca ar vrea sa il aiba pe partenerul tau si singura in pat.          

O straina
Poti intalni persoane dornice de astfel de aventuri pe internet sau cu ajutorul unei agentii matrimoniale. Puteti sa puneti un anunt pe internet in care sa va exprimati dorinta. Marea problema ar putea fi ca s-ar putea sa nu existe niciun fel de atractie fizica intre voi. Daca persoana dornica nu are poza, sugereaza-i sa va intalniti mai intai la o cafea. Daca nu iti place, ia-ti la revedere in mod politicos.

Necunoscandu-i istoria sexuala, cel mai bine este sa folosesti prezervative cu un astfel de strain.
Avantajul ar fi ca nu exista implicare emotionala.


 
 

related posts

Modifică setările cookies