Pe la spate: pozitia preferata a barbatilor, cu orgasme explozive pentru femei


Stiai ca majoritatea barbatilor au fantezii cu aceasta pozitie mai mult decat cu oricare alta? Ii excita teribil si le confera o senzatie de dominare pe care este bine sa le-o oferi din cand in cand. In plus, iti garanteaza si tie un orgasm de zile mari!


Pozitia "pe la spate" are avantaje atat pentru barbati, cat si pentru femei. Partenerului tau ii ofera flexibilitate - poate sa-si controleze foarte usor miscarile, poate sa isi controleze profunzimea penetrarii si, mai ales, se bucura de o priveliste care pe barbati ii innebuneste - aceea de a vedea penetrarea in toata splendoarea ei!

Pentru femei, aceasta pozitie este grozava tocmai pentru ca stie ca isi innebuneste partenerul. Chiar daca teoretic, controlul este tinut de barbat, ea stie ca miscarile ei, pozitia corpului si zgomotele pe care le face sunt tot ce conteaza.

Sfaturi:
- Daca vrei sporesti avantajele acestei pozitii, misca-ti coapsele in cerc. Va veti bucura de un orgasm exploziv amandoi.
- Spune-i partenerului sa fie atent. Sa aiba grija cu profunzimea penetrarii, ca sa nu te raneasca. Incepeti cu miscari lente, dupa care, in functie de cum va simtiti, continuati in ritmul dorit.

Tie iti place pozitia "pe la spate"?

related posts