S-a dovedit: si femeile vor sex in grup! Mai mult, ele il si initiaza de cele mai multe ori!


Si femeile sunt incantate de ideea de a face sex in grup si de multe ori chiar ele vin cu propunerea la partenerii lor.

 


Cel mai mare site australian de intalniri online, RedHotPie.com.au, a realizat un sondaj printre cei 8700 de membri ai sai, care avusesera pana atunci parte de sex in grup.

Se pare ca menage a trois, adica sexul in trei, ramane cel mai popular, insa o treime din participantii la sondaj au recunoscut ca au participat la activitati sexuale cu peste 5 persoane.

Sexul in grup este mult mai popular printre cupluri decat printre persoanele singure, iar motivele pentru care acestia participa sunt: excitarea, noutatea, diversitatea si dorinta de a aduce ceva nou relatiei.

Sondajul a mai demonstrat ca sexul in grup este la fel de popular printre femei ca si printre barbati. 46% dintre femeile intervievate au spus ca ele au fost cele care au initiat partida de sex in grup.

Geoff Barker, expert in terapia cuplurilor si sexologie, sustine ca “femeile sunt la fel de entuziaste ca si barbatii cand vine vorba de sex in grup. Spre deosebire de barbati, femeile nu simt presiunea societatii si isi exprima sexualitatea, incurajate fiind de media si de catre barbati”.

Citeste mai multe despre sexul in grup.
 

related posts

Modifică setările cookies