Șapte semne că partnereul tău te înșală


Ai observat ceva schimbat în comportamentul partenerului tău? Îți spune intuiția că iubitul tău ar putae avea pe altcineva? Iată șapte semne că te înșală:

Tag-uri:

1. Este extrem de atent la nevoile tale
Daca iubitului tau nu-i stă in fire sa se preocupe prea mult de tine si dintr-o dată nu știe cum să te impresioneze mai tare, e clar: îl macină un sentiment de vinovăție și încearcă să facă totuși ceva bun pentru tine.  

2. Îți cumpără cadouri peste cadouri
Îți cumpără multe cadouri fără anumite motive? Din nou, încearcă să scape de sentimentul de vinovăție și să-și spele păcatele. 

3. Caută motive de ceartă din orice
Încep să nu-i convină lucruri la tine și dă naștere intenționat la conflicte, doar pentru a putea să te evite cât timp sunteți împreună. Mai mult, o ceartă este pretextul perfect să plece de lângă tine și să se consoleze în brațele altei femei. 

4. Este mereu trist și deprimat când e cu tine
Dacă în timpul liber iese cu băieții, se simte bine și se distrează, iar atunci când e cu tine nu are chef de nimic, înseamnă ca nu îi mai face atâta placere să fie cu tine, ci cu...altcineva.

5. Este critic față de lucrurile care vă plăceau inainte
Ceea ce înainte făceati cu mare drag împreună, acum i se pare o pierdere de timp și asta pentru că a descoperit lucruri noi și mai interesante cu cealaltă persoană. 

6. Se simte vinovat atunci când faci ceva frumos pentru el
Dacă tu îți dai tot interesul ca relația să funcționeze, îi pregătesti o cină romantică, îl surprinzi cu o lenjerie intimă super sexy sau pur și simplu îi faci un cadou, el nu se va mai bucura atât de mult. În schimb, el se va simți vinovat, pentru ca îi vei dovedi astfel că de fapt, nu ești tu cauza pentru care te înșala, ci el e singurul vinovat.  

7. Te evita tot timpul
Dacă se uită la televizor, muncește, citește o carte sau pur și simplu își găsește orice altă activitate în timpul vostru liber decât să stea cu tine, înseamnă că relația voastră nu mai este pe placul lui.

related posts