Scapa de el daca vrei o relatie de nota 10. Obiceiul care iti distruge legatura cu iubitul


Toti suntem fani ai tehnologiei. Doar e atat de prezenta in viata noastra! Gasim pe internet aproape toate informatiile de care avem nevoie, iar cu un simplu click pe ecranul smartphone-ului putem rezolva o multime de probleme. Putem insa si crea unele noi.


Da, smartphone-ul iti usureaza viata, dar daca il folosesti prea mult "just for fun”, e posibil sa ajungi sa ii ignori si pe cei din jurul tau in pofida vietii virutale.

Partea proasta este ca tehnoologia ne-a acaparat pana si viata amoroasa, nu doar pe cea sociala. Conform unui studiu al Universitatii din Arizona, dependenta de smartphone este in stransa legatura cu lipsa de satisfactie si incredere dintr-o relatie. Verificatul telefonului prea des sugereaza plictiseala si sentimentul ca te simti singura "in doi".

Toti vrem sa stim ce se intampla in social media, dar cercetatorii spun ca, daca nu iti lasi telefonul din mana nici macar atunci cand esti langa partenerul tau, este posibil sa fi transformat un simplu obicei intr-o adevarata dependenta. Mai mult de atat, un alt studiu a relevat faptul ca 1 din 10 persoane isi verifica telefonul chiar si in timpul unei partide de sex.

Ca smartphone-ul sa nu iti afecteze relatia, incearca sa nu il mai folosesti in preajma persoanei iubite, iar ori de cate ori te apuca tentatia, gandeste-te daca chiar e neaparata nevoie sa il aprinzi.

related posts

Modifică setările cookies