Sex intr-un decor atipic. Ce-ai zice de o pestera?


Te-ai saturat de patul tau de acasa? Cearsafurile nu iti mai zambesc? Iata o lista de idei pentru locuri neobisnuite in care ai putea sa-ti duci iubitul pentru o partida de sex care va va reaminti ce bine va simtiti impreuna.


1.Pe un leagan din curtea unei case. Poate sunteti norocosi si aveti o casa a voastra sau poate ramaneti singuri in casa bunicilor sau a unor amici. Un gard in fata casei va va oferi putina intimidate, dar nu foarte multa: cat sa simtiti ca traiti periculos!

2.Intr-o pestera, la munte. Daca va plac drumetiile, faceti un popas intr-un loc intunecos si ferit de ochii altor turisti. Cu un izopren pe jos si cu aproape toate hainele pe voi, n-o sa mai simtiti frigul. Ba chiar o sa va puna sangele in miscare o partida foarte scurta!

3.In vestiar la sala de fitness. Se spune ca sportul creste libidoul. Daca e asa, ar fi pacat sa nu dati curs impulsurilor! In cazul in care obisnuiti sa mergeti impreuna la sala si stiti deja ca dimineata sau seara tarziu sunteti singuri printre aparate, puteti risca. Dupa dus, fie dai tu o fuga in vestiarul lui, fie vine el la tine, nu conteaza decat sa va infierbantati! Daca e prea periculos sa terminati acolo joaca, fugiti acasa pentru o continuare exploziva.

4.In casa voastra neterminata. Daca va mutati intr-o casa chirie si spatiul este inca nemobilat sau daca v-ati cumparat un apartament care este inca in renovare: nu asteptati patul ca sa inagurati spatiul! O patura pe jos si poate cateva lumanari in loc de veioza pot fi suficiente pentru sex grozav si amintiri fierbinti.

5.Pe capota masinii. Poate ati incercat deja in masina (daca nu, ce mai asteptati?, dar capota masinii poate fi inca… virgina! Intr-un loc pustiu si, preferabil, pe o vreme placuta (sa nu ingheti sau sa te frigi!), urca-te pe capota si desfa-ti picioarele. Dupa o astfel de experienta, nu vei mai vrea sa vinzi masina niciodata.

related posts