Secretele unui cuplu fericit. Ce sa faci pentru a avea o relatie frumoasa cu iubitul tau


Te-ai gandit uneori ca din cauza caracterului impulsiv sau a problemelor cu care va confruntati in mod frecvent este posibil sa va despartiti la un moment dat, desi nu iti doresti acest lucru? Vezi ce nu trebuie sa uiti sa faci pentru a avea o relatie armonioasa si a-ti face fericit partenerul.


1. Nu incetati sa va dati intalniri in oras. Nu incetati sa va admirati reciproc si sa va adresati cuvinte frumoase. Nu va plictisiti unul de celalt, ci descoperiti-va in fiecare zi.

2. Pastreaza in inima ta un loc special pentru el. Nu-i refuza niciodata dorintele, fa-ti mereu timp pentru el, asculta-l si ofera-i spatiul si libertatea de care are nevoie, fara a cere ceva in schimb. 

3. Timpul va va schimba si nu veti mai fi dupa 10 ani ca in prima zi cand v-ati cunoscut. Indragosteste-te in fiecare zi de tot ce-ti ofera el nou in materie de sentimente, emotii si trairi.

4. Nu-i cere sa se schimbe, doar pentru a se transforma in modelul de barbat perfect, ci accepta-i atat calitatile, cat si defectele si incearca sa vezi intotdeauna partea plina a paharului.

5. Nu el este singurul responsabil de fericirea ta, astfel incat nu trebuie sa-l gasesti pe el vinovat in momentele tale mai putin bune, ci sa incerci sa gasesti fericirea si in lucruri simple, de care sa-i povestesti apoi si lui si sa-i aduci zambetul pe buze.

6. Tine-l in brate atunci cand are nevoie, spune-i o vorba buna cand vezi ca trece printr-o perioada grea, ofera-ti sprijinul si disponibilitatea cand simti ca nu se poate descurca singur.

7. Fii prezenta in viata lui, atat atunci cand este fericit si implinit, cat si atunci cand traverseaza un moment greu, pe care poate l-a generat chiar el din cauza unor vorbe ce nu au fost spuse la momentul potrivit sau a unor situatii pe care nu le-a putut gestiona.

8. Fii sincera fata de el si nu incerca sa-i ascunzi atunci cand ceva te nemultumeste. Problemele se rezolva mai bine si mai repede in doi, decat ar face-o fiecare in parte.

9. Banii nu aduc fericirea, motiv pentru care aspectul financiar nu trebuie sa reprezinte o bariera intre voi. Daca va confruntati cu astfel de probleme, nu dramatiza si nu-l invinui, ci fii alaturi de el si incercati sa gasiti o solutie impreuna .

10. Iarta fara regrete si spune-i cat mai des ca il iubesti. Desi faptele sunt cele care demonstreaza iubirea, nici declaratiile de dragoste nu sunt de neglijat intr-o relatie.

related posts

Modifică setările cookies