Semne bune anul are: uite cele mai noi jucarii sexuale!


Daca vrei sa incepi anul 2011 cu dreptul pe plan sexual, totul depinde doar de tine! Te poti distra de una singura cu unele din cele mai hot jucarii sexuale proaspat aparute pe piata.


1. Bicicleta buclucasa
Este una din cele mai apreciate si cautate jucarii sexuale pentru femei. Si asta pentru ca promite senzatii unice pentru femei. Avand in vedere ca in loc de roti are limbi jucause din silicon, credem ca merita o incercare! Sau mai multe ;)

2. Vibratoare in culori trendy: roz, violet si negre
Vibratoarele sunt unele din cele mai bune inventii pentru femei, iar luna ianuarie a acestui an a venit cu o serie de noutati si inovatii: vibratoare rezistente la apa, cu mai multe trepte de intensitate si cu cutiute chic, pentru a le putea lua cu tine peste tot.

VEZI 5 VIBRATOARE PE CARE TREBUIE SA LE INCERCI!

3. Jucarii sexuale din otel
Anul 2011 a debutat cu multe jucarii sexuale din otel chirurgical. Avantajele: nu cauzeaza alergii si sunt usor de curatat. In plus, sunt foarte elegante si discrete.

4. Pietre vibrante
Daca vrei senzatii tari, apeleaza la pietre! Nu exageram, pietrele sunt ultima inovatie in materie de vibratoare. Si daca tot te acuza prietenul ca ai poseta atat de grea de parca ai cara pietre, macar sa ai una. Iar barbatilor, noul an le-a adus o perna buclucasa:)


 

Sursa: Intimatemedicine.com

  • Semne bune anul are: uite cele mai noi jucarii sexuale!

related posts

Modifică setările cookies