Semne care iti arata ca s-a indragostit de tine. Cum iti dai seama daca te place cu adevarat


Daca te intalnesti cu un baiat de ceva vreme, insa nu iti dai seama daca te place cu adevarat, fii atenta la cateva semne care te vor ajuta sa lamuresti acest mister.


1. Iti trimite mesaje fara inteles sau fara un subiect anume. Cu cat sunt mai ridicole si amuzante, cu atat iti demonstreaza ca e indragostit de tine. Daca iti trimite mesaje in care iti povesteste ce a facut in ziua respectiva sau cu o poza cu un catel doar pentru ca stie ca tie iti plac animalele, atunci e un semn clar.

2. Lasa telefonul deoparte atunci cand sta cu tine. Fara noutati despre echipa favorita, fara mesaje cu cei mai buni prieteni, fara Facebook. Daca renunta la telefon chiar si in aceste conditii, inseamna ca lucrurile sunt cat se poate de serioase intre voi.

3. Iti cumpara cadouri. Si nu doar atunci cand este o ocazie speciala. E de bine daca isi aduce aminte de pasiunile tale si te surprinde cu mici cadouri, cu semnificatie, atunci cand te astepti mai putin. 

4. Vorbeste cu tine la telefon mai mult de 20 de minute. De obicei barbatii nu prea apreciaza discutiile la telefon. Daca face un efort, nu se plictiseste dupa 5 minute si nu mentioneaza ca are un meci de fotbal la care sa se uite, atunci exista inca un semn de care trebuie sa tii cont.

5. Te protejeaza. Iti aduce aminte sa iti iei umbrela intr-o zi mohorata sau te intreaba daca ai dormit bine? Ai grija si tine-l aproape de tine. 

6. Se sacrifica pentru tine. Daca renunta la o iesire cu prietenii sau la un meci de fotbal pentru a fi alaturi de tine sau pentru a-ti indeplini o dorinta copilareasca, inseamna ca tine suficient de mult la tine.

7. Iti cere sfaturi de moda. Il intereseaza opinia ta in ceea ce priveste stilul vestimentar si chiar tine cont de sfaturile tale? Daca nu ar fi indragostit de tine, atunci nu i-ar pasa.

related posts

Modifică setările cookies