Semnele care arata ca relatia cu iubitul tau este suficient de puternica incat sa reziste pentru totdeauna


Cu siguranta iti doresti sa schimbi multe lucruri in viata, insa daca relatia cu partenerul tau nu se afla pe aceasta lista, atunci acesta este prima dovada ca iti doresti sa-ti petreci restul vietii alaturi de el.


O relatie de lunga durata presupune implicarea multor sentimente, compromisuri, promisiuni si nu multe sunt cele care isi doresc sa traiasca asfel si in viitor. Exista insa cateva semne care te asigura ca relatia pe care o ai in prezent cu iubitul tau are toate sansele sa reziste pentru totdeauna.

1.    Ai incredere in propriile alegeri

Se pare ca un grup de cercetatori au realizat un studiu asupra unor cupluri care aveau o relatie de durata si le-a supus unui test aparent simplu, al carui rezultat insa a fost mai mult decat relevant. Indragostitilor li s-au aratat o serie de fotografii cu partenerul de viata in diverse ipostaze si li s-a cerut sa isi exprime sentimentele de bucurie sau tristete la vederea acestora. Daca subiectului i-a luat mai mult timp pana a transmis un sentiment negativ cu privire la imagine, concluzia a fost ca el are o relatie fericita, pe cand cel care s-a grabit sa-si exprime sentimentul de tristete, are toate sansele sa incheie relatia de dragoste foarte repede.

2.    Esti o persoana mai buna atunci cand esti in preajma iubitului tau, decat atunci cand esti singura

O femeie reactioneaza adesea in mod diferit atunci cand este surprinsa in preajma iubitului ei, decat atunci cand este singura. Daca ai tendinta de a reactiona mai bine in anumite situatii neplacute care apar in viata ta atunci cand esti impreuna cu iubitul tau, se pare ca acest lucru se datoreaza faptului ca aveti o relatie puternica, te poti baza pe sustinerea lui si gasiti echilibrul doar impreuna.

3.    Nu ai asteptari exagerate de la partenerul tau

Se pare ca unul dintre cele mai simple si mai relevante metode prin care poti fi sigura ca relatia ta este suficient de puternica incat sa reziste o viata intreaga este strict legata de modul in care iti percepi partenerul. Femeile care isi accepta iubitul cu toate calitatile si defectele lui, fara sa-si doreasca sa-l schimbe astfel incat sa devina persoana pe care si-o doresc ele, sunt capabile sa stea alaturi de barbatul respectiv toata viata.

4.    Iti vezi viitorul alaturi de el

Imaginea pe care o ai in minte cu privire la viitorul tau il include si pe el, iar acest lucru nu te impiedica sa te bucuri de prezent si de toate activitatile tale firesti. Faptul ca va faceti mereu planuri impreuna si va stabiliti obiective comune pe o perioada lunga de timp, va tine conectati si legati unul de celalat, iar relatia voastra devine tot mai solida.
 

FULLSCREEN
Semnele care arata ca relatia cu iubitul tau este suficient de puternica incat sa reziste pentru totdeauna
  • /

related posts

Modifică setările cookies