Semnele care iti arata ca ai o relatie amoroasa perfecta


Te intrebi adesea daca noul tau iubit este si cel care merita cu adevarat dragostea ta? Nu esti convinsa ca relatia cu partenerul tau este cea care merita toata atentia ta si cea care se va indrepta spre o casnicie fericita? Cum iti dai seama ca ai relatia la care multe femei viseaza.


1. Stii de ce are nevoie iubitul tau pentru a se simti iubit.

Unii barbati se simt iubiti cand partenera le ofera o cafea aromata dimineata, in timp ce altii simt nevoia sa li se spuna cat de bine arata sau vor sa fie imbratisati. Indiferent despre ce gest este vorba, cert este ca acesta reprezinta dovada vie ca femeile isi cunosc iubitul foarte bine, motiv pentru care relatia lor devine tot mai stransa.

2. Aveti personalitati complet diferite, ceea ce face relatia cu mult mai interesanta, insa in acelasi timp sunteti pe aceeasi lungime de unda atunci cand situatia o cere.

Se spune ca persoanele complet diferite se atrag, insa o relatie adevarata poate rezista in aceste imprejurari doar daca ambii parteneri impart aceleasi valori si idei de baza si dau dovada de intelegere si intelepciune atunci cand se lovesc de probleme importante.

3. Familia si prietenii tai sunt de acord cu relatia voastra.

Desi oamenii sunt tot mai rebeli si sustin ca nu au nevoie de aprobarea nimanui pentru a actiona sau a reactiona asa cum le-o cer inima si constiinta, totusi faptul ca cele mai importante persoane din viata ta se bucura pentru relatia pe care o ai cu iubitul tau si sunt de acord cu ea din toate punctele de vedere nu poate semnifica decat faptul ca esti intr-o relatie ideala, la care multi aspira.

4. Nu te mai exprimi la singular, ci doar la plural

Odata ce te afli in relatia potrivita, planurile tale se transforma in planurile voastre, iar ideile pe care le exprimi fata de ceilalti nu fac referire doar la tine, ci la voi. Specialistii sustin ca cei care se comporta astfel, se gandesc cu seriozitate la un viitor comun.

5. Ii duci dorul iubitului tau atunci cand nu este in preajma.

Atunci cand distanta fizica dintre tine si partenerul tau este vinovata de izbucnirea unor sentimente puternice de dor si emotie in sufletul tau, nu mai incape indoiala ca el este alesul inimii tale, iar orice moment in care nu sunteti unul langa celalalt pare o vesnicie.

related posts

Modifică setările cookies