Sex de Craciun: DaaaaaH sau Nuuuuuu?


Te-ai abtinut timp de 40 de zile de la activitatile neortodoxe si acum planuiesti sa cazi in pacat  odata cu venirea Mosului? Sau mai astepti inca 2-3 zile ca sa rupi patul cu iubitul tau nerabdator?


Cu sex in post e rau, dar mai rau e fara rau. 40 de zile de abstinenta cu iubitul chiar langa tine pot fi o provocare mult prea mare. Daca rezisti totusi cu stoicism, zilele pana la Craciun sunt numarate cu atat de mult entuziasm, o partida fierbinte rivalizeaza cu sarmalele aburinde.

Si totusi, ziua in care poti face in sfarsit sex este incarcata de cadouri de la Mos Craciun, de colinde si de mancare incat iubitul tau nu prea mai incape in peisaj.

Cu stomacul plin de sarmale, friptura, cartabos, piftie si cozonaci, poate fi destul de greu sa te mai misti in ritm alert. Mai simplu ar fi sa cedezi tentatiilor de pe masa si sa optezi pentru un orgasm gastronomic.

Hmm... Hai sa vedem ce au de gand Perfectele!

Corina, 33 de ani: "Sincer, nu prea imi trece prin cap sa fac sex de Craciun pentru ca sunt plecata la rude. Si nu cred ca vreau sa trezim vreo mama sau vreo soacra cu zgomotele placerii. Stam cuminti la masa, ne imbuibam pana nu mai putem, vedem filme proaste si asteptam sa vina 2011 ca sa ne intoarcem la sex."

Vicky, 27 de ani: "40 de zile de post!? Asta-i buna! Nu m-am abtinut de la nimic, asa ca eu si iubitul meu nu suntem nerabdatori nici sa gustam din sarmale, nici sa rupem patul. In ziua de 25 vom fi la rude, probabil ca nu vom avea conditiile necesare sa ne facem de cap. Raman insa zilele de 24 si de 26 decembrie..."

Bianca, 25 de ani: "Nu mi se pare deloc deplasat sa fac sex in ziua de Craciun. Singura problema este lipsa de timp. De obicei, sarbatorile presupun mese interminabile cu parintii, primirea colindatorilor, discutii lungi la telefon cu rudele plecate in strainatate... Cand sa mai ramana timp si de sex?"

Adina, 26 de ani: "Daca o sa mai pot sa ma misc dupa atatea sarmale, caltabosi, toba, cozonac, lebar, piftie, friptura de porc, slanina, salata de beuf ...poate. Desi, cu perere de rau...nu cred!"

related posts