Sex la bloc, vecini deranjati. Cum procedezi?


Daca stai la bloc, sunt 100% sanse sa fi fost trezita macar o data de bormasina unui vecin matinal cu avant creator. Sau de ciocanele date de un Nea Sile care schimba gresia sau pune termopane. Dar a trebuit sa tragi plapuma pe cap si sa taci: nu puteai sa bati in teava pentru ca te simteai cu musca pe caciula. In miez de noapte, si tu i-ai trezit pe vecini. Dar nu din rautate, ci din… dragoste!


Acceptarea, primul pas spre… linistea altora
S-ar putea sa te faci ca ploua! “Eu?! Sa trezesc vecinii cand fac sex? Niciodata! Eu fac dragoste ca-n filmele… pentru copii!” Si totusi, daca noaptea, cand zgomotul traficului nu mai acopera vajaitul aspiratoarelor, se aude vreun “ola, ola, e!” prin vecini, poti fi sigura ca si vecinii tai aud “ola, ola, e!”-urile tale. Asa ca nu mai ridica ipocrit din sprancene si recunoaste: macar o data, blocul a rasunat din cauza sau, mai degraba, datorita orgasmelor tale!

Pasiune cu sute de decibeli
Mai mult decat vocalizele tale, s-ar putea ca pe vecini sa-i tulbure sunetele scoase de patul tau incins. “Am dat o gramada de bani pe patul meu, dar nu stiam ca face atata zgomot: nu e ca si cum l-am testat in magazin!”, marturiseste amuzata Mihaela (27), utilizatoare perfecte.ro. “Dupa ce l-am ales, o echipa a venit sa-l instaleze acasa. Si l-au instalat… prost! Desi are un picior in plus, in mijloc, pentru mai multa stabilitate, patul scartaie ca o pisica in calduri! Iar somierea se loveste de alte piese si face un zgomot infernal: pac-pac! pac-pac! Cand fac eu sex zici ca au venit colindatorii cu capra in cartier!”, explica pasionala noastra utilizatoare.

300 lei reparatia unui pat. Sa-i privesti in ochi pe vecini: nepretuit!
“De trei ori l-am chemat pe Dorel, asa il chema, jur! ca sa-mi puna faca patul mai… tacut. Mi-a pus inca 10 picioare sub el si l-a umplut de silicon pe unde se imbina bucatile de lemn. De fiecare data, mi-a zis sa-i las cat vreau: i-am dat cate un million. Merita!”

Un post-it numit… rusinica!
Mihaela a lasat-o mai moale cu tipetele si a investit in patul ei si in linistea vecinilor dupa ce a gasit un post-it pe usa. “Scria: <Vecina, eu inteleg ca iti place sa tipi cand faci dragoste, dar fa-o mai incet, ca avem peretii suptiri!> Cam asta spunea. Inca mai am biletul, vi-l arat! Nu stiu cine l-a lasat, dar am banuielile mele.” Asa ca patul lipit cu silicon pe la toate colturile este mult mai apreciat de Mihaela si iubitul ei, dar mai ales de vecinii lor!

Tanar, nelinistit si… decent
Daca vecinii tai au aceleasi probleme ca si ai Mihaelei, cauta si tu un mester sa-ti faca patul mai solid. Poate crezi ca nu se poate face nimic, dar un mester bun are solutii nebanuite! Si daca nu se poate repara si te hotarasti sa iti cumperi altul, verifica-l fara mila! Sari pe el in magazin, leagana-te, testeaza-l la mari greutati si vezi daca are picioare reglabile in centru: pentru o amatoare de sex salbatic, trebuie sa fie nelipsite! Uita-te la somiera: ar fi indicat sa aiba cauciuc pentru amortizarea zgomotelor in zonele unde se pot lovi diferite parti de lemn.

Daca esti de cealalta parte a peretelui insa si te deranjeaza indragostitii din bloc, poti profita de o intalnire la lift pentru a bate apropouri de tip “Ai auzit si tu? Cineva in bloc face zgomot noaptea, nu-si da seama ca il aude toata lumnea…” sau poti alege varianta rusinoasa, dar sanatoasa: un post-it bine plasat pe usa iubaretilor poate face minuni pentru somnul tau! 

FULLSCREEN
Ecuatia pasiunii la bloc: sex salbatic+pat scartaitor=vecini suparati
  • /

related posts