Sex la inceput de an. Crezi in superstitii?


Ai tinut cont de superstitii de Revelion? La urma urmei, ce putea fi mai incitant decat o partida de amor printre artificii si sampanie in noaptea dintre ani? Mai ales ca, daca esti superstitioasa, stii si ca felul in care iti incepi noul an iti va influenta toate celelalte zile. Asa ca daca ai avut parte de o noapte pasionala de amor intre ani, vei avea parte de pasiune tot anul!


 

Daca nu ai facut sex, dar macar te-ai sarutat cu iubitul la miezul noptii, tot e bine: se spune ca daca te-ai sarutat cu persoana iubita fix la miezul noptii, atunci relatia dintre  voi va deveni stabila si mai solida in anul nou. Daca nu v-ati sarutat, e de rau: va fi un an rece din punct de vedere afectiv.

Voi credeti in superstitii?

Sorana, 28 de ani:
"Din nefericire nu am facut, desi mi-as fi dorit. De vreo 2-3 luni trec printr-o perioada de abstinenta impusa de prietenul meu. Nu stiu exact motivul – m-am gandit ca ar putea fi vorba de amanta, dar nu am gasit semne.
Cert este ca pentru ca faceam Revelionul acasa m-am gandit sa incerc ceva: mi-am luat lenjerie intima super sexy, din punctul meu de vedere, albastra. Am umplut cada cu spuna, lumanarele, tot ce trebuie. Prima lui remarca cand a intrat in baie a fost:  "Ce e cu spuma asta?"si „Cada e prea mica pentru amandoi”.  Am zis "Ok, hai ca te ajut atunci cu spalatul pe spate" – si mi-am atarnat un picior pe cada, chestii de astea, dar a zis ca il incomodeaza. Despre lenjeria intima a spus ca "de ce port costum de baie"? Sper sa nu tina asta tot anul ca atunci o sa fie foarte rau de mine"

Fernando, 26 de ani:
"Am facut:  Dumnezeu mi-e martor si nu stiam de superstitile astea. Dar daca o sa fie anu' cum fu sexul din dimineata de 1 ianuarie, atunci Doamne ajuta, dragi romani, sa-mi fie de bine. Eu cred ca e bine sa faci sex oricand, fie ca e Revelion sau nu - e cel mai bun drog, medicament, desert, sport etc"

Brigitte, 23 de ani:
"Sincer nu stiu daca am facut
, dar nu conteaza din punctul meu de vedere pentru ca anul trecut, de exemplu, nu am facut nimic SIGUR si m-am descurcat foarte ok tot anul trecut. Si totusi cred ca iubirea e iubire si sexul e o completare (importanta), dar unde dragoste nu e, facem sex."

Corina, 33 de ani: "Nici un Revelion fara sex-asta e deviza mea. Decat sa ma imbuib cu mancare, mai bine ard niste calorii in mod placut in noaptea dintre ani. ;)"

FULLSCREEN
Sex la inceput de an. Crezi in superstitii?
  • /

related posts