Sexul in vacanta: ce pericole te pandesc?


Chiar daca in vacanta libidoul tau e la cote maxime, trebuie sa tii cont de riscurile la care te expui! Nu te lasa dusa de val in largul bolilor cu transmitere sexuale!


1. Ai grija la infectii
Chiar daca tentatia de a face sex neprotejat este foarte mare, nu face niciodata sex fara prezervativ! Cu atat mai mult daca e cu un necunoscut! Poate el te asigura ca nu are nimic, insa nu ii cunosti trecutul sexual si nu poti sti cu siguranta daca este de incredere decat dupa niste analize de laborator. Asa ca, prezervativul este un must!

2. Nu te indragosti
In vacanta, totul e mai romantic si mai pasional, asa ca tentatia de a te indragosti este foarte mare! Gandeste-te totusi ca odata ce zilele libere se termina, relatia voastra ramane la stadiul de poveste. Asa se intampla in cele mai multe cazuri, asa ca ai grija sa nu te implici sentimental intr-o relatie fara viitor si sa nu iti faci iluzii desarte! Profita de aventura!

3. Ai grija in ce locatie faci sex
Cele mai folosite locuri pentru sexul de vacanta sunt fara doar si poate apa si plaja! Totusi, sexul in apa poate fi extrem de neplacut din cauza lipsei lubrifierii. Cat despre sexul pe plaja, acesta se poate transforma in cosmar daca nisipul iti patrunde in vagin! Te poti alege cu mancarimi de zile mari, iar iubitul tau cu niste iritatii de toata frumusetea!

related posts