Sexy, rele, hotarate? Cum arata in ochii barbatilor femeile materialiste


Un banc al zilelor noastre zice ca "o femeie inteligenta este cea care cheltuie atat de mult, incat iubitul ei nu-si permite o amanta". Pe acest principiu, exista femei care profita de portofelul partenerilor sau femei care se gandesc la bunastarea lor, in detrimentul pantofilor si a rochitelor care le fac cu ochiul. Si totusi, totul depinde de barbati si… de cat sunt ei dispusi sa investeasca in ele. Vezi ce parere au EI despre femeile materialiste.


Razvan, 27 de ani, redactor: “Cata vreme sunt in stare sa isi asume ce isi doresc si se feresc de ipocrizia cu care cele mai multe defileaza, materialismul nu este de condamnat. Partea cinica a acestor femei e aceea ca pretind ca se ghideaza dupa sentimente de cand se trezesc si pana in clipa cand adorm, insa in fapt valoarea banului este cea care le traseaza directiile principale. Femeile materialiste pot fi o companie extrem de placuta, insa numai pe termen scurt, dat fiind ca nevoia de resurse pe care o manifesta le face, in mult cazuri, sa caute mereu pe cineva din ce in ce mai potent, financiar vorbind. Ele nu sunt mai inteligente sau mai sexi, ci doar urmaresc sa acumuleze cat mai multe beneficii dintr-o relatie, dincolo de sex si, posibil, sentimente.”

Sabin, 25 de ani, web designer: “Nu e nimic inteligent si nici sexy la o femeie materialista. Nu suport femeile care azi te ignora, iar maine daca te vad intr-o masina "decenta", se comporta total diferit cu tine. De cazut in plasa, nu cad, si chiar pot zice ca ma feresc de astfel de femei. Chiar daca mi-ar pica un sac cu bani in cap, tot le-as evita.On the other hand, cand vezi o femeie si vrei sa "marchezi", defectul lor poate consta un avantaj daca ai si ceva in buzunar. Nu vreau sa par un "smart ass" dar, sa iti vinzi persoana, fizicul, pentru bani a fost si va fi mereu o meserie in lumea asta. Cei / cele care ajung sa o practice mi se par oameni care nu pot mai mult in viata. Asa ca, daca sunteti "materialiste", go for it, sunt destui care va cauta; iar daca nu sunteti pentru… Good job ;)”

Marius, 28 ani, project manager: “Fiecare isi alege modul de viata, este loc pentru fiecare. Femeile materialiste stiu ce vor, problema este daca isi gasesc partenerii gata de investitie. Nu am nici o problema cu ele, numai ca nu sunt genul de persoana care sa le finantzeze, sunt de parere ca sarmul poate cuceri, iar daca nu cucereste, atunci e o problema, dar in nici un caz nu se rezolva cu bani.”

Claudiu, 28 de ani, manager de vanzari: "Imi plac fetele materialiste dar care sunt si temperate, care stiu sa aprecieze cadourile primite fara ocazii speciale. E normal ca fiecare femeie sa aiba o doza de materialism, e in natura lor. Cele care trec peste o limita normal acceptata, sunt in cu totul alta categorie, am o parere proasta despre acestea: in acest caz nu mai sunt sentimentele cele care sudeaza relatia."

Mihai, 24 de ani, PR: "Oricat ai intelege ca unei femei ii plac lucrurile/locurile frumoase si sa primeasca cadouri, o femeie care se gandeste numai la asta nu merita nimic din cele de mai sus. Nu cred ca este neaparat mai inteligenta (sau poate in unele cazuri), dar probabil singurul mod prin care imbrobodeste un barbat e ca arata bine, deci este sexy. "
 related posts