Singura persoana cu care nu trebuie sa faci sex niciodata! Ai facut vreodata greseala asta?


Un barbat insurat, seful tau, iubitul celei mai bune prietene - sunt numerosi barbati cu care psihologii te sfatuiesc sa nu te culci niciodata. Exista insa o categorie de persoane de care ai face bine sa te feresti mai mult decat de celelalte.


Este vorba despre fostii tai, fie ca este vorba de un fost iubit sau chiar de fostul sot, daca ai divortat de el.

Este sexul cu un fost iubit vreodata o idee buna? Jurnalistii de la site-ul Huffington Post i-au cerut parerea lui Sherry Amatenstein, care este lucratoare sociala si autoarea unor carti despre relatii.

Citeste si: Cat e de mincinos in functie de zodie - Leul, pe primul loc in topul celor mai nesincere zodii. Iti spunem e zodie nu poate minti deloc!

"Vezi o masina ca se indrepta cu viteza spre tine si nu te dai la o parte din fata ei. Cam asa se intampla si cand faci sex cu fostul. Nu o face. Pentru ca nu faci decat sa reiei aceleasi tipare. E confortabil, dar e un tip rau de confort."

Vezi mai jos interventia autoarei in talk-show-ul organizat de Huffington Post si spune-ne ce parere ai? Ai facut vreodata dragoste cu un fost iubit? Daca da, ce s-a intamplat?related posts