Sportul care ajuta la imbunatatirea vietii sexuale. Cum poti fi mai buna in pat cu ajutorul lui


Studiile recente arata ca practicarea sportului, si a Kangoo Jumps in particular, ajuta la imbunatatirea vietii sexuale. Atat femeile, cat si barbatii care se antreneaza sarind pe celebrele ghete cu arcuri dovedesc mai buna elasticitate, rezistenta, iar circulatia periferica se intensifica, sporind dotinta sexuala.


Antrenoarea Kangoo Jumps Kinga Sebestyen explica fenomenul. “Kangoo Jumps, facut in mod regulat, ne modeleaza corpul, ne face sa fim mai increzatori in noi insine si chiar sporeste satisfactia sexuala. Cele mai evidente efecte ale practicarii Kangoo Jump sunt cele legate de cresterea  rezistentei  si gradul de elasticitate, ceea ce ne ajuta sa ne simtim mai bine in dormitor!", spune antrenoarea.

Practicarea sportului Kangoo Jumps poate imbunatati erectia si reduce riscurile impotentei. Barbatii pot beneficia de mult mai multi ani de viata sexuala daca fac miscare regulat!

De asemenea, activitatea fizica reduce riscul impotentei dupa o anumita varsta. Statisticile au aratat ca barbatii de peste 50 de ani care fac miscare au o viata sexuala activa si ca riscul impotentei s-a redus cu 30% fata de cei care nu practica niciun sport.

Miscarea si antrenamentul cu Kangoo Jumps contribuie la cresterea potentei deoarece intareste sistemul cardiovascular si imbunatateste circulatia. O circulatie periferica buna este esentiala functiei erectile, pe cand obezitatea, fumatul si alcoolul au un efect advers. Functia sexuala este afectata de starea noastra generala de sanatate.

Efectele sportului si ale unui mod de viata sanatos au ca urmare reducerea nivelului de stres, cresterea stimei de sine, o stare generala mai buna si o crestere a sigurantei in noi insine.

"Toate acestea contribuie intr-un mod pozitiv la viata noastra sexuala. Am feedback pozitiv si de la clientele care nu au facut niciodata sport si incep orele de Kangoo Jumps. Imi scriu mesaje de multumire ca le-am schimbat viata in bine, au slabit, relatia lor de cuplu si cea sexuala sunt mult mai bune”, spune Kinga Sebestyen.

Kangoo Jumps poate fi facut atat la clasele de la salile de fitness, cat si individual, acasa sau in aer liber. Sportul poate fi practicat de barbati si femei de toate varstele, incepand cu varsta de cinci ani. Important este ca ghetele cu arcuri folosite sa fie originale si potrivite masurii pe care acestia o poarta la picior. 

FULLSCREEN
Sportul care ajuta la imbunatatirea vietii sexuale. Cum poti fii mai buna in pat cu ajutorul lui
  • /


related posts