Stiluri de sarut pe care orice fata ar trebui sa le stie. Cum sa-l aduci pe culmile placerii cu tehnici de profesionista


Atentie! Astazi se preda lectia sarutului. Desi este un gest de afectiune clasic, exista cel putin 25 de moduri in care poate fi sarutata o persoana. Daca vrei sa te perfectionezi in aceasta arta si sa-l aduci pe culmile placerii cu tehnici de profesionista, citeste in continuare:  


Sarutul frantuzesc

Sarutul frantuzesc este unul dintre cele mai celebre tipuri de sarut, dar are nevoie de foarte multa practica. Limba este in centrul atentiei, insa la cea mai mica greseala, poti ajunge sa "inoti" in saliva. Gurile partenerilor sunt deschise, iar limbile lor sunt in contact permanent.

Sarutul pe o singura buza

Dragut si romantic, sarutul pe o singura buza este atunci cand gura unui dintre parteneri este inchisa partial, iar in spatiul ramas este prinsa buza de sus sau cea de jos a celuilalt partener.

Sarutul-fluture

Sarutul fluturilor nu tine de buze, cat de genele celor doi parteneri. Acest sarut se produce atunci cand cei doi parteneri se apropie foarte mult unul de celalalt si genele lor se ating.

Sarutul Spiderman

Acest tip a fost inspirat de o scena romantica prezentata In Spiderman. Are loc cand unul dintre parteneri sta invers comparativ cu celalalt, deci cand sarutul se produce "cu susul in jos".

Sarutul-respiratie

Inspira adanc si uneste-ti buzele cu cele ale partenerului. Expira, astfel incat el sa-ti poata simti respiratia. Pare destul de complicat, dar este un sarut foarte senzual.

Sarutul maxilarului

Focusul este in partea de jos a maxilarului, foarte aproape de gat. De obicei, acest tip are loc inainte de un sarut pe lobul urechii sau pe gat.

Sarutul pe gat

Sarutul in zona gatului este intim si erotic. Tot ce trebuie sa faci este sa afli care dintre cele doua locuri este preferat de partenerul tau: in spatele urechii sau in locul unde gatul intalneste umarul?

Sarutul prelungit

Buzele sunt tot timpul unite. Acesta este un sarut plin de pasiune si emotie care parca nu se mai termina.

Sarutul pe corp

Foarte tandre, saruturile pe corp sunt acelea in care buzele iau contact cu restul corpului. Restul ramane in intimitatea cuplului.

Sarutul vampirului

Pentru a saruta ca un vampir, trebuie sa ii saruti gatul partenerului sau partenerei in profunzime si chiar sa musti. Nu degeaba poarta aceasta denumire, nu?

Sarutul in jurul lobului urechii

Este unul dintre cele mai romantice si senzuale. Pentru a avea parte de un asemenea sarut, trebuie doar sa tragi usor, in sus sau in jos, de lobul urechii partenerului. Poti sa transformi acest sarut intr-unul si mai pasional, folosindu-ti limba.

Sarutul cu mesaj secret

Acest sarut reprezinta modalitatea perfecta prin care ii poti transmite partenerului tau un mesaj intim sau ii poti spune chiar un secret. In timpul unui sarut frantuzesc, ii poti sopti partenerului lucruri care cu siguranta vor avea un impact fierbinte  asupra lui.

Sarutul ingerilor

Dupa cum spune si denumirea, acesta este un sarut foarte delicat, plin de puritate si se produce atunci cand unul dintre parteneri saruta zona din apropierea ochilor celuilalt.

Sarutul pe obraz

Sarutul pe obraz este o dovada de prietenie, respect, unde mai pui ca este si foarte adorabil. El este des intalnit atat in cazul relatiilor de prietenie, cat si intre indragostiti.

Vanataile 

Acestea nu sunt tocmai o forma de sarut, ci reprezinta mai mult o actiune de "a suge" gatul partenerului, care de cele mai multe ori ramane cu semne. Poate fi o urmare a sarutului vampirilor.

Sarutul pe frunte

Sarutul pe frunte este o modalitate simpla de a-ti arata afectiunea pentru o aumita persoana. Acest sarut devine si mai senzual, atunci cand capul partenerului sau partenerei este lasat pe spate. 

Sarutul ud

Gurile partenerilor sunt deschise, dar nu este neaparat nevoie ca cei doi sa isi foloseasca limbile. 

Sarutul soparla

Acest sarut apare atunci cand limba ramane "blocata" in gura partenerului pentru ca acesta musca sau pur si simplu vrea sa se joace mai mult. Este un tip de sarut destul de interesant.

Sarutul in aer

Acest sarut nu necesita niciun tip de contact cu partenerul. Este un sarut de la distanta si de cele mai multe ori este insotit de cunoscutul zgomot "muah".

Sarutul muscatura

Acel sarut in care buza unuia dintre parteneri este muscata. Se potriveste mult mai bine atunci cand in centul atentiei se afla buza de sus.

Sarutul cu lip- gloss

Este destul de usor de realizat, amuzant si atragator.  Partenera este rujata, iar in momentul sarutului transfera o mare parte din ruj pe buzele partenerului. Acest tip de sarut devine si mai amuzant atunci cand rujul este cu arome de fructe.

Sarutul masaj

Acesta este un adevarat masaj prin intermediul unui sarut. El poate fi distractiv, dar se poate transforma si in ceva foarte serios si pasional.

Sarutul cu buzele inchise

Nu este tocmai un sarut intim si asta pentru ca singurele parti ale corpului care se ating sunt buzele. Totusi, intentia acestui sarut este foarte clara si este o dovada de afectiune.

Sarutul Eschimosilor 

Acest ritual tranditional al eschimosilor s-a transformat rapid intr-o modalitate adorabila de a-i arata cuiva afectiunea.  Tot ce trebuie sa faci este sa iti atingi nasul de cel al partenerului, iar daca vrei sa il transformi in ceva mult mai senzual, va puteti apropia mai mult privirile. 

Sarutul bezea

Este un gest foarte dragut, inteles de toata lumea.

related posts

Modifică setările cookies