Stimularea punctului G si clitoroplastia, operatiile la care apeleaza romancele pentru a-si imbunatatii viata sexuala!


Daca esti nemultumita de viata ta sexuala si tot ce ai incercat pana acum nu a dat roade, mai ai o varianta: chirurgia plastica. Pentru senzatii tari, poti, de exemplu, sa iti maresti punctul G sau sa iti faci o clitoroplastia - o interventie chirurgicala ce are ca scop obtinerea unei expuneri mai mari a clitorisului.


Dorinta de a arata mereu tanar - in toate zonele corpului - a dus la aparitia unei noi ramuri in chirurgia estetica: -  rejuvenarea, intinerirea, infrumusetarea sau modelarea zonelor intime.

Chirurgia intima vine in intampinarea problemelor experimentate de cupluri, situatii aparute ca urmare a stresului, a problemelor de sanatate sau a lipsei de timp alocat partenerului.

La femei, marirea suprafetei punctului G si clitoroplastia se numara printre interventiile „la moda” si printre romance. Medicul Calin Dobos face si el astfel de interventii.

Stimularea punctului G prin injectarea de acid hialuronic
La unele femei punctul G este usor de depistat de catre partener, in timp ce la alte femei acest punct, responsabil de cresterea placerii sexuale, este mai greu de gasit. In scopul stimularii punctului G, dr. Calin Dobos aplica o tehnica ce are ca scop marirea suprafetei in care acesta este localizat, astfel incat depistarea si stimularea punctului G sa se realizeze mult mai usor.

Tehnica aplicata consta in injectarea de acid hialuronic, submucoasa, in anestezie generala scurta sau in anestezie locala. Rezultatul interventiei va fi vizibil dupa cateva zile, acesta constand in ridicarea zonei in care se afla punctul G, astfel incat acesta sa fie mult mai evident prin palpare. Rezultatul este o stare crescuta de excitabilitate in timpul actului sexual, cresterea in intensitate a orgasmului si implicit imbunatatirea vietii sexuale.

Frigiditatea tratata prin clitoroplastie
O alta interventie menita sa sporeasca intensitatea actului sexual este clitoroplastia.
"Clitoroplastia este o interventie chirurgicala ce are ca scop obtinerea unei expuneri mai mari a clitorisului. Acest lucru se realizeaza prin indepartarea excesului de mucoasa acoperitoare din jurul clitorisului, cu o crestere a ariei de excitabilitate a acestui organ. Asta duce implicit la o crestere si o prelungire a intensitatii orgasmului" , a explicat dr. Calin Dobos, chirurg estetician in cadrul Clinicii Hyperion din Galati.

Costul unei interventii dce clitoroplastile, respectiv labioplastie ajunge in jurul sumei de 700 euro, in timp ce costul unei interventii de injectare a punctului G cu acid hialuronic, ajunge in jurul sumei de 400 euro.
 

related posts