Strainii gasesc sfaturi pe Internet despre cum sa procedeze ca sa le bage pe romance in pat!


Strainii care vin in Romania si vor sa aiba parte de o noapte de amor cu o romanca fierbinte nu mai trebuie sa isi bata capul cum sa le cucereasca. Site-ul romaniandatingwomen.com le pune pe tava slabiciunile romancelor.
 


Strainii sunt avertizati inca de la inceput: „Romancelor nu le place sa se se culce cu un barbat la prima intalnire, insa trebuie sa le faceti sa se simta atragatoare inca de prima oara cand le vedeti. Noi va dam sfaturi utile ca sa le bagati in pat de la a treia intalnire”, scriu cei de la romaniandatingwomen.com

Iata sfaturile lor “pretioase”:

1. Romancelor le plac dulcegariile. Este foarte important sa ii vorbesti frumos, sa fii lingusitor. Trebuie sa le faci sa se simta bine, iar asta este primul spre o noapte de amor.

2. Romancelor le place sa li se spuna ca sunt frumoase. Fiecare femeie e frumoasa in felul ei. Totusi, ai grija sa nu faci vreo gafa: de exemplu, daca are nasul mare, nu ii spune ca are un nas frumos! Va sti ca minti!

3. Romancelor le plac barbatii politicosi! Cand vorbesti cu o romanca, nu te uita la alta femeie in acelasi timp. Fa-o sa se simta in centrul atentiei. Deschide-i portiera, aseaza-i scaunul la masa, deschide-i usa la intrarea in restaurant.

4. Romancele nu sunt prea dispuse sa faca sex la prima intalnire. Daca ii vorbesti despre cat de grozav era sexul cu fosta ta iubita, se va speria. De fapt, mai bine nu vorbi deloc despre sex la prima intalnire!

Crezi ca romancele cad in plasa strainilor daca urmeaza aceste sfaturi?
 

Click AICI ca sa te imprietenesti cu noi pe Facebook!

related posts