Sunt in razboi cu litoralul romanesc...


...de vreo 3 ani de zile, de cand am lasat Romania pentru Bulgaria. Nu e vorba de fite, ci pur si simplu merg pentru ca este mai ieftin, iar conditiile sunt mai bune.
 


Nu vreau sa fac reclama litoralului bulgaresc, nu ma intelegeti gresit, dar sunt atat de dezamagita de ce se intampla la noi, incat parca simt ca nu am de ales.

Nu am mai fost in Mamaia de vreo 4-5 ani de zile, dar mai vad si eu pe la televizor ce se intampla: acum vreo doua saptamani erau la alge in mare de ti-era si scarba sa intri in apa. O colega a fost de 1 mai si a avut indigestie vreo 3 zile de la o ciorba mancata la un restaurant. In Mamaia, daca nu ai bani sa stai la un hotel decent, mai bine nu te duci, sincer. Nu prea mi se pare ca merita cheltuiala...

Cred ca Mamaia este un loc interesant pentru cei cu multi bani, carora le place mai mult noaptea in club decat ziua la plaja. Oricum, una peste alta, ramane cea mai tare statiune de la noi...

Acum vreo 2 ani, in drum spre Nisipurile de Aur, m-am oprit sa dorm o noapte intr-un hotel din Neptun. Si acum mai am sechele...Nu voiam sa dau prea multi bani, pentru ca eram doar in trecere, asa ca am cautat ceva pe la 120 de lei. A fost horror. Si era unul din hotelurile din centru. Mi-am scos prosoapele si mi le-am asezat peste asternuturi ca sa pot sa dorm. Nu puteai sa respiri de la mocheta din... 1900 toamna.

Si poate ziceti ca “na, daca te zgarcesti...” asa meriti...Sa stiti ca anul trecut am fost la finalul lui august tot in Nisipuri si am stat la un hotel de 3 stele, super curat, cu toate dotarile in camera, cu 20 de euro pe noapte.

In plin sezon, in iulie anul trecut,  in Sunny Beach, cea mai selecta statiune a bulgarilor, am dat 35 de euro... Era mai ieftin decat era la Vama Veche!

Si ca tot veni vorba de Vama Veche, am fost destul de des in ultimii 3 ani acolo, nu pentru ca as fi fan, ci pentru ca acolo merge gasca mea... Cat de greu o fi sa faci niste toalete decente pe plaja? Sau niste dusuri? Ca la urma urmei, nu mai e “vama” de alta data, cum zic nostalgicii...s-a popularizat destul de mult, asa ca niste toatele decente cred ca sunt chiar necesare. M-am saturat de toate “stufarisurile” alea improvizate...Bleah...

De ce am ales subiectul asta? Pentru ca as vrea sa merg weekendul viitor la mare si sincer nu stiu unde sa ma duc.  Voi pe unde ati mai fost in ultima vreme? Ce recomandari aveti?
 

related posts

Modifică setările cookies