Te-a inselat? Il parasesti, te razbuni sau il ierti? Vezi cele mai interesante raspunsuri ale dezbaterii!


Unor barbati, infidelitatea le sta in sange, asa ca riscul de a fi inselate este aproape la fel de mare ca si tocurile Alexander McQueen. Unele femei o accepta ca atare si trec mai departe, in timp ce altele pun piciorul in prag si isi parasesc iubitul infidel. Iata cele mai interesante raspunsuri ale voastre la intrebarea "Cum ai reactiona daca ti-ai prinde partenetul ca te inseala?"
 


Majoritatea celor care au raspuns au fost destul de vehemente: "Clar: il parasesc", au raspuns cele mai multe cititoare. Insa sunt si femei care isi gasesc alinarea prin razbunare...dupa care se mai gandesc daca il parasesc sau nu. Sunt si femei care si-ar ierta partenerul...cum este cazul lui Lesy.

Lesy: L-as ierta, deoarce am un copil cu el!

Ioana:
Este vorba de evolutia mamiferelor si omul nu reprezinta o exceptie. Masculul are o dorinta instinctuala de a fi cu mai multe femele. Restul este doar un compromis social si vise nefondate pentru femei care cred in fidelitate masculina. Nu exista decat barbati discreti pe care nu ii prindeti voi atat!

Iulia : Nicidecum nu l-as ierta...pentru ca, in primul rand, prin acest lucru mi-ar dovedi ca nu ma iubeste, cu atat mai putin ma respecta, deci n-as putea trece cu vederea niciodata o asemenea marsavie.

Larisa
: Am fost inselata de partener! Am facut o mare greaseala. L-am prins cu ea in dormitor, ea a plecat... i-am aratat ce as putea eu si apoi ne-am despartit.

Nu conteaza:  Mai fetelor, sunteti de pomina. Va zic sigur, orice barbat in viata, inseala de cel putin 12 ori cu persoane diferite indiferent cat iubeste partenera sotia etc. Din alte studii reiese ca sotia, prietena, inseala de cel putin 7 ori cu diferiti barbati. Asa ca terminati cu prostiile "ca-i dau cu picioru'" etc...

Ade
: L-am prins deja:). I-am zambit si lui, si fetei cu care era, desi imi venea sa-i omor pe amandoi. Oricum, a fost bine ca s-a intamplat asa, am iesit fara regrete din relatie.

Anca: A spune "L-as parasi" e foarte simplu. Am fost inselata de persoana cu care speram sa-mi petrec tot restul vietii si nu l-am parasit deoarece il iubeam mai mult decat orice...Dar acum realizez ca daca nu i-am fost de ajuns o data, nu o sa-i fiu nicioadata. Ispite sunt, mai ales pentru baieti.

Mitzi: Nu i-as spune ca am aflat, dar cu siguranta va plati....in sensul ca voi face tot ce-mi sta in puteri sa ma doreasca mai mult ca la inceput, iar in momentul cu pricina sa-l las cu buza umflata si o sa il si parasesc.

Diana: Se spune ca daca te inseala prima data, el este vina pentru ca nu a stiut sa te aprecieze, iar daca te inseala a doua oara, tu esti de vina ca ai mai avut incredere in el. Da - l-am acceptat inapoi, dar nu sint sigura daca am facut bine.

Denisa: L-as insela si as avea grija sa afle ca il insel, dupa care l-as parasi.

Ot: Odata pierduta increderea, ceva in relatie se rupe.Mereu vor exista suspiciuni, certuri, reprosuri...toate astea, in timp, distrug relatia.

Vicky: Eu cred ca partenerul care te-a inselat o data, poate sa repete de mai multe ori...daca il ierti, nu e o metoda buna.

Daniela: Atunci cand as afla as spune cel mai probabil ca "Te parasesc" .Dar dupa ce m-as gandi mai bine si probabil si el ar incerca sa ma caute si sa ma convinga ca ma iubeste l-as ierta; insa ar fi prima si ultima data.

Anamaria: De curand am trecut prin asa ceva -  am aflat ca prietenul meu mai are o prietena. M-am dat la o parte si am incheiat totul la 6 saptamani si m-a durut...As fi in stare sa il iert inca, dar trebuie sa imi demonstreze ca s-a schimbat si merita...deci cam greu".
 

related posts