Te-ai lasa lovita ca sa ii faci placere iubitului in pat?


Se spune ca in pat este permis orice, atata vreme cat  acest "orice" este acceptat de ambii parteneri. Dar ce ne facem atunci cand partenerul pe care il iubim ne cere ceva...neobisnuit? Sunt persoane care isi gasesc satisfactia prin practici de natura sado-masochista. Tu te-ai lasa, de exemplu, lovita, muscata sau biciuta ca sa iti satisfaci partenerul?


Sadismul sexual este o tulburare care se caracterizeaza prin obtinerea excitatiei sexuale din suferinta psihologica sau fizica a partenerului.Exista tot felul de jocuri sexuale intre parteneri care au la baza practici sado-masochiste: folosirea biciului, a nuieluselor sau a unor funii cu care partenerii sunt legati. Daca ambii parteneri sunt de acord cu folosirea lor si totul ramane intre ei, nu este nicio problema. Ce ne facem insa atunci cand nu agream astfel de practici? Ai fi dispusa sa treci cu vederea si sa ii faci partenerului pe plac sau l-ai refuza categoric?

De multe ori, aceste jocuri sexuale sado-maso sunt extrem de periculoase si se termina in modurile cele mai nefericite.

Anul trecut, un barbat din Marea Britanie a murit dupa ce a apelat la serviciile unei femei care se descrie ca fiind cea mai perversa sado-masochista din Europa. Britanicul, in varsta de 58 de ani, a murit in baia unei vile din orasul belgian Brecht, in urma unei “sesiuni intense” cu prostituata care isi spune Doamna Lucrezia si asistenta ei, Doamna Juno. Lucrezia, in varsta de 46 de ani, a carei nume real este Ira V.D., si Juno, in varsta de 37 de ani, au fost arestate cu acuzatia de asalt si lovituri cauzatoare de moarte, fara intentia de a ucide.

In urma cu doi ani, un fotograf a ucis din greaseala un fotomodel in timpul unei sedinte foto sado-maso.
Fotograful a recunoscut in timpul procesului ca a strangulat-o pe aceasta din greseala, deoarece a legat-o prea tare de gat.

Vazand riscurile unor astfel de practici, ai fi dispusa sa incerci asa ceva?
 

Roxana, 25  de ani: Imi iubesc foarte mult partenerul si as face orice pentru el. Orice lucru care ii face lui placere, automat imi face si mie. Tot ce vreau este sa il vad fericit. Totusi, ar trebui sa existe o limita - fara durere sau rani fizice.

Alexandra, 30 de ani: Sincer, o palma peste fund poate avea farmecul ei. La fel si o lovitura cu biciul. Dar atat! Daca ma invineteste, chem politia :))

Ruxi, 22 de ani: In niciun caz! Daca lui ii face placere faptul ca ma raneste fizic, atunci cred ca trebuie sa mearga la psiholog.

Victoria, 28 de ani: Sa ma las lovita? Dupa sau inainte sa-l leg si sa-l pic cu ceara? :))

Spune-ti si tu parerea!

related posts