Ti s-au aprins calcaiele dupa un tip? Tehnici de flirt care te vor ajuta sa-l cuceresti


Ti-a atras atentia, ati inceput sa interactionati, insa ai nevoie de tehnicile perfecte de flirt pentru a trece la etapa urmatoare? Iti venim in ajutor! Iata cateva trucuri care te vor ajuta sa ii trezesti interesul:


1. Ai incredere in tine

Increderea este cea mai sexy trasatura a unei femei. Inainte sa interactionezi cu tipul pe care il placi, aranjeaza-te, asculta o melodie care sa te motiveze, imbraca-te in asa fel incat sa te simti hot... fa ce stii tu ca iti da o stare de bine. Daca vei crede ca ai sanse sa-l cuceresti, forta gandirii pozitive te va ajuta enorm si vei ajunge sa fii cu el.


2. Zambeste

Cand va intersectati sau il vezi de la distanta, nu trece pe langa el ca si cum nu l-ai observa. Zambeste, fii prietenoasa si emana energie pozitiva. Sigur te va constata!


3. Priveste-l in ochi

Cand vorbiti, priveste-l in ochi. Il vei intimida putin, dar ii vei si da de inteles ca il doresti, ca esti interesata de el si ca nu te temi sa treceti la urmatoarea etapa.


4. Alege un outfit perfect

Aspectul fizic nu e totul, insa nu strica niciodata sa porti haine care sa te faca sa te simti sexy. Procedand astfel, vei fi plina de incredere si ii vei atrage atentia chiar daca nu vorbiti, ci doar va vedeti de la distanta.


5. Gandeste-te la cateva teme de discutie

Poti sa incepi cu un simplu "Buna", insa nu strica sa iti pregatesti din timp cateva subiecte pe care sa le abordezi cand vorbiti. Nu poti lasa pe seama lui intreaga conversatie :)


6. Alege-ti un parfum memorabil

Te-a excitat vreodata mirosul unui tip? Ai simtit parfumul pe care-l foloseste si automat te-ai dus cu gandul la el? Si barbatii simt la fel, asa ca te poti da cu putin parfum chiar inainte sa va intalniti. Tip: in general, reprezentantii sexului puternic au reactii favorabile la aromele de vanilie si lavanda. Atentie insa! Nu irosi toata sticluta de parfum dintr-o data si nu exagera! 

related posts