Tiger Woods si sotia, din nou impreuna?


Dupa ce si-a cerut public scuze pentru infidelitatile comise cu numeroase starlete porno, Tiger Woods a calatorit impreuna cu sotia si cei doi copii in avionul sau privat. Sa fie acesta un prim pas spre impacare?
 


Conform RadarOnline, Tiger Woods si sotia sa Elin Nordegren au impartit acelasi avion dupa conferinta de presa de vineri, de la Orlando, unde celebrul jucator de golf a cerut sa-I fie iertate toate aventurile. Mai mult, se pare ca sotii au mers si la un meci de tenis sambata dupa-amiaza, inainte de zbor. Evident, ziaristii au speculat la maximum aparitia publica a celor doi soti, catalogand-o drept un prim pas spre impacare.

Aceasta desi Tiger Woods a fost destul de evaziv in conferinta de presa prinvind viitorul relatiei cu sotia lui: “ Eu si Eilin am inceput sa discutam despre necazurile pe care le-a provocat comportamentul meu. Dar adevaratele scuze fata de sotia mea nu vor veni sub forma de vorbe, ci din schimbarea mea de comportament. Avem multe de vorbit si oricum totul va ramane intre noi doi.” Ramane ca timpul sa decida daca Tiger Woods va redeveni un familist respectabil.

 

related posts

Modifică setările cookies