Topul fanteziilor sexuale ale barbatilor


Mori de curiozitate sa afli ce ii trece prin cap iubitului tau cand vine vorba de sex? Ei bine, iata o lista cu cele mai comune fantezii sexuale ale barbatilor: sex in public, masturbare, sex anal, sado-maso...si chiar sex cu un alt barbat! Esti gata sa i le pui in aplicare?


Sex in public
Pentru multi este interesant sa faci sex intr-un loc public, stiind ca sunt atatea “pericole” in jur. Este in acelasi timp incitant si excitant.
 
Sa faca si sa primeasca sex oral
Fantezia asta este valabila atat pentru barbati, cat si pentru femei.
 
Sexul legat (de maini si la ochi)
De obicei, femeile prefera sa fie legate, dar si barbatilor le place uneori sa fie pusi la punct...in dormitor!
 
Sado-masochismul
Fanteziile sado-masochiste nu sunt obisnuite, dar asta nu inseamna ca sunt rare. Cele mai soft fantezii de acest gen sunt legate de palmuit si biciuit.
 
Sex pe stadion
Innebuniti dupa sport, barbatii isi doresc ca macar o data in viata sa fie ei eroii principali de pe o arena sportiva.   Sexul in mijlocul terenului de fotbal combina cele mai mari pasiuni ale lor: fotbalul si femeile. Unii dintre ei, isi transforma aceasta fantezie in realitate: este cazul fotbalistului croat Dino Drpic, care s-a iubit cu sotia sa pe stadionul Maksimir din Zagreb.
 
 
Sex cu un alt barbat
Sexul in trei, care sa implice doi barbati si o femeie, este adesea o fantezie si pentru ei. Si nu inseamna ca e gay. Inseamna doar ca e curios din punct de vedere sexual.
 
Fantezii cu partenera masturbandu-se
Barbatii adora sa isi vada iubitele atingandu-se in zonele intime, si asta pentru ca le ofera garantia ca si ele sunt la fel de innebunite ca ei dupa sex.
 
Sex anal
Daca ai fantezii legate de sexul anal, asta nu inseamna ca ai tendinte gay. Anusul este o zona foarte erotica, mai ales pentru barbati. Multe femei refuza sexul anal, asa ca barbatilor le raman numai fanteziile.
 
Sexul  cu forta
Uneori barbatilor li se pare foarte incitant sa isi “forteze” partenera sa faca sex. E mai mult un rol: ea incepe prin a spune “nu”, dupa care nu mai poate rezista si aproape ca te implora sa continui.
 
Sex in grup
Daca sexul cu o femeie este placut, sexul cu doua femei dubleaza distractia! Ii place sa vizualizeze scene de dragoste intre doua femei, iar el isi inchipuie ca este regele sexului: isi imagineaza ca le provoaca ambelor femei orgasme multiple! Daca in realitate e mai greu, macar in fantezii sa poata face asta! Ciudat e ca studiile arata ca multi barbati nu si-ar dori o partida in 3 in viata reala.
 
Sex cu o alta femeie, dar nu partenera lui.
De cele mai multe ori e vorba de vreo fost iubita, o prietena de-a ta, sau poate chiar o celebitate. Fantezia asta nici nu e greu de inteles: multe persoane isi doresc sa faca sex cu cineva nou, iar fanteziile despre acest lucru te tin in frau sa nu treci chiar la fapte.
 
Voyorism si exhibitionism
Putini oameni ar rezista tentatiei de a privi un cuplu cum face sex, daca li s-ar garanta ca nu sunt vazuti.
Fanteziile legate de exihibitionism se refera de obicei la alti oameni care sa te admire pe tine: adica tu sa faci un adevarat show erotic, iar ceilalti sa iti aduca omagii pentru asta si sa fie si un pic invidiosi pe priceperea ta. Si, evident, sa isi doreasca sa faca sex cu tine.

Fantezii sexuale legate de actuala partenera
Da, e adevarat! Chiar daca tu iti inchipui ca se gandeste la Angelina Jolie, el de fapt pe tine de vrea. Aceasta este fantezia numarul 1 pentru cei mai multi dintre barbati: mai bine se gandesc la ceva palpabil, decat la lucruri greu de realizat, cum ar fi o partida de sex cu Angelina Jolie!

related posts

Modifică setările cookies