6 trasaturi care te fac irezistibila in ochii barbatilor. Pe cate dintre ele crezi ca le bifezi?


Te regasesti in descrierea de mai jos?


1. Misterioasa

Ca sa il mentii interesat, nu trebuie sa dezvalui totul despre tine, din prima. Lasa-l sa te descopere treptat. Fii un pic misterioasa. Barbatii sunt intrigati daca au senzatia ca ascunzi un secret. De abia asteapta sa il descopere. Ofera-i cate un pic, ca sa se intoarca de fiecare data pentru mai mult!

2. Nu te lasi sedusa din prima

Barbatilor le place sa faca pe cuceritorii, asa ca da-le posibilitatea sa isi arate talentele in arta seductiei. Apreciaza o femeie pentru care trebuie sa lupte un pic. Chiar daca esti innebunita dupa el si ai senzatia ca este barbatul pe care l-ai asteptat toata viata, intra in acest joc: lasa-te sedusa pas cu pas, nu din prima!

3. Experta in limbajul trupului

Invata cateva trucuri legate de arta seductiei si limbajul trupului si va fi al tau. Nu este suficient sa il cuceresti folosindu-te doar de limbajul corpului, insa un gest seducator la momentul potrivit poate face minuni.

Daca vrei sa te documentezi in acest sens, citeste si:

Esti atrasa sexual de o persoana? Vezi ca gesturile te tradeaza!

Barbatii sunt programati sa trimita semnale fizice atunci cand sunt interesate de o femeie. Citeste-le si vezi daca iti sunt cunoscute!

Limbajul trupului: invata sa citesti intentiile unui barbat din gesturi, inca de la prima intalnire

 

4. Increzatoare

Nimic nu e mai sexy si mai irezistibil decat o femeie care este increzatoare in fortele proprii, care stie ce vrea si care nu se lasa intimidata. Barbatilor le plac femeile puternice, dar stiu ce vor de la viata. Incearca sa scapi de complexe si sa fii constienta de calitatile tale.

5. Amuzanta

Simtul umorului este la fel de apreciat de barbati ca frumusetea. Daca esti carismatica, ai o bila alba de la el :)

6. Independenta

Unui barbat nu ii place ca o femeie sa depinda prea mult de el. Asa ca arata-i ca ai viata ta si ca te descurci excelent si pe cont propriu. Nu fi posesiva, nu-l bombarda cu telefoane si mesaje. Lasa-l pe el sa te caute.

related posts