Trucuri care te vor ajuta sa-l faci sa se indragosteasca de tine. Cum sa te transformi intr-o adevarata cuceritoare


Iti place de un baiat, iar sentimentele sunt reciproce? Iti doresti sa-l cuceresti cu adevarat? Iata cateva trucuri de care sa te folosesti pentru a fi sigura ca il vei face sa-ti cada la picioare.


Fii tu insati - Sa incerci sa-ti ascunzi adevaratul caracter si sa pari altcineva, este cea mai mare greseala pe care o poti face atunci cand vrei sa atragi un baiat. 

Invata sa asculti - Baietilor le place sa vorbeasca despre ei insusi si considera atractiva o fata care are rabdare sa-i asculte. 

Flirteaza - Baietii sunt atrasi de fetele care nu se lasa cucerite din prima si apeleaza la sarmul lor pentru a-i intarata.

Indulceste-i - Vechea zicala ca dragostea trece prin stomac inca este adevarata, asa ca o prajitura sau cina gatita de tine va avea efect garantat.

Ofera-le libertate - Orice baiat apreciaza atunci cand nu il suni de 1000 de ori atunci cand este cu prietenii in oras sau daca nu-l cicalesti cand se uita la un meci de fotbal.

Nu incerca sa pari disperata - Baietilor le plac fetele care au incredere in ele si care nu incearca sa apeleze la orice truc pentru a obtine ceea ce isi doresc.

related posts

Modifică setările cookies