Una spun, alta gandesc. Adevarul despre cele mai folosite replici in cuplu. Cum se "mint" amabil iubitii intre ei


Uneori, mai ales la inceput de relatie, nu stii cum sa alegi cele mai potrivite cuvinte pentru a-i spune partenerului ce gandesti. College Humor s-a amuzat pe acest subiect si a extras cele mai amuzante diferente intre ce spun doi iubiti si ce gandesc, de fapt.


Sex

Ce spun: "A fost cea mai tare partida de sex pe care am avut-o."

Ce gandesc: "Abia astept sa iti spun ce-mi place cu adevarat in pat."

Ce-i drept, nu vrei sa-l jignesti pe partener din prima, asa ca incerci sa-i ridici moralul si sa-l ajuti sa capete incredere in preajma ta, in dormitor.


Intalnire cu prietenii

Ce spun: "Buna! Imi pare bine sa va cunosc! Hai Romania!

Ce gandesc: "Buna! Nu stiu nimic despre sport, dar sper sa nu va dati seama de asta, sa credeti ca sunt foarte amuzanta si ca rezonez cu voi si pasiunile voastre. Doar sunteti prietenii iubitului meu!"

Vrei cu siguranta ca prietenii lui sa te placa, asa ca vei face orice pentru a te integra in grupul lor. Ai grija insa fiindca minciuna are picioare scurte si e posibil ca, la un moment dat, cineva sa-si dea seama ca te straduiesti putin cam prea mult sa te integrezi.


Platitul consumatiei

Ce spun: "Lasa-ma pe mine sa platesc. E placerea mea."

Ce gandesc: "Te rog, te rog, plateste tu, refuza-ma!"

Daca pana la urma trebuie sa platesti tu, sa speram ca ai destul de multi bani la tine. Sau, nu mai bine isi plateste fiecare partea si terminati aceasta "negociere" demodata rapid si usor?


Dormitul

Ce spun: "Arati asa bine cand dormi!"

Ce gandesc: "Sforai ca un tren. N-am dormit toata noaptea."

Oricine are obieciuri deranjante atunci cand doarme. Initial insa, e putin delicat sa ii scoti in evidenta aceste mici defecte umane.


Periutele de dinti

Ce spun: "O sa-mi las si eu periuta de dinti aici. E OK?

Ce gandesc: "Hai sa fim mai mult decat niste simpli prieteni."

Periuta de dinti este principalul semn ca relatia se indreapta catre ceva serios, e vorba de ceva angajamente la mijloc.


Oficializarea relatiei pe Facebook

Ce spun: "Da, sunt de acord sa scriem ca suntem intr-o relatie pe Facebook.

Ce gandesc: "Mda, acum sunt total blocat in aceasta relatie si ma simt sufocat."

Cateodata, relatiile si, mai ales oficializarea lor, ajung sa ne sperie. Dar cum sa spunem ca nu suntem de acord, mai ales daca avem parteneri sensibili cand vine vorba de acest subiect?

related posts

Modifică setările cookies