Unde ajungi daca faci sex in masina? La orgasm cu 100 de km/h!


Cand ai incalzire in scaune si sistem audio perfect, parca e si pacat sa nu transformi macar o data masina in dormitor mobil. Recunoaste, fie ai facut-o deja, fie te-ai gandit la asta. Studiile arata ca oamenii folosesc la maximum suspensiile masinii atat din cauza gropilor din asfalt, cat si din cauza sau.. datorita partidelor pasionale de sex. 


Intr-o parcare ferita de ochii curiosilor pentru o desfasurare ampla de forte sau chiar pe banda de viteza a autostrazii, daca soferul se crede capabil sa tina controlul masinii in timp ce isi pierde mintile de placere, sexul in masina te poate aduce foarte rapid pe culmile orgasmului.

Mai mult de jumatate din cei care au participat la un studiu facut de o firma care vinde masini pe Internet au recunoscut ca au facut deja sex in masina. La intrebari au raspuns 1000 de persoane din Marea Britanie. Deci daca ajungeti pe acolo, nu uitati doua lucruri: sa va uitati intai in dreapta inainte sa traversati si sa va uitati inca o data, ca sa fiti siguri ca soferul nu calca acceleratia cu ochii inchisi de placere.

Ce e surprinzator la rezultatele studiului este ca 38% din persoanele peste 55 de ani au fost foarte incantate de experienta sexuala pe patru roti, in timp ce tinerii intre 18 si 24 de ani au fost relativ dezamagiti de ea. Evident, barbatilor le-a placut mai mult decat femeilor sa o faca… in viteza. Poate pentru ca ei stateau la volan cu pantalonii desfacuti?

Iata topul masinilor preferate pentru sex, conform studiului Autoquake citat. 

1. Mercedes-Benz E-Class Estate

2. Volkswagen Beetle 

3. Ferrari 458 Italia.

4. Mini Cooper.

5. Volvo V70.

6. Volkswagen Golf GTI.

7. Alfa Romeo Spider.

8. Rolls-Royce Ghost. 

9. Aston Martin Vanquish

10. Land Rover Discovery.

Tu in ce masina ai vrea sa faci sex? 

FULLSCREEN
Unde ajungi daca o faci in masina? La orgasm cu 100 de km/h!
  • /

related posts