Va provocam la eterna dilema: conteaza sau nu marimea?


Un studiu recent a aratat ca majoritatea dintre femei prefera penisurile mari si ca sunt dispuse sa-si paraseasca partenerul daca acesta nu are dimensiunile mult asteptate. Voi ce spuneti?


84% dintre femei au marturisit ca un partener cu dimensiuni reduse nu le satisface indeajuns. Mic, dar viril, nu este pe gustul lor, asa ca barbatii cu dotari ceva mai bogate au sanse mai mari sa le cucereasca teritoriul mult pazit. 

Si pentru ca ironia sortii este atotprezenta, tocmai barbatii dupa care tanjesc toate femeile sunt cei mai mititei in chilotei. Este cazul lui Brad Pitt, Enrique Iglesias, Jude Law ai al altor printi sarmanti de la Hollywood.

Super size me!
Nici barbatii nu sunt atat de multumiti de dotarile lor daca acestea sunt sub limita asteptarilor. Dar, atentieee, se pare ca femeile sunt stimulate mai intens in prima parte a vaginului, chiar la intrare.

Perfectele au stat putin pe ganduri cand le-am provocat sa raspunda la intrebarea “Marimea conteaza?”. Uite la ce concluzie au ajuns:

Adina, 26 de ani: "Slava Domnului, pana acum nu am cunoscut pe nimeni cu o problema de "marime". Totusi, cred ca marimea conteaza. E importanta dimensiunea, macar sa ajunga pana in locul in care trebuie, nu?

Bianca, 22 de ani: “Dupa parerea mea, conteaza mai mult ce face cu el, decat cat masoara. Decat mare si degeaba, mai bine mai mic, dar jucaus:)

Maria, 20 de ani: “Atat timp cat te face sa te simti bine, nu mai conteaza. Ma amuza scena cu Samantha din Sex and the City in care se roaga de iubitul ei sa intre odata. Iar replica lui: “It is in” e pe cat de funny, pe atat de dramatica. Deci, nici chiar asa. Macar sa il simti cat de cat!

Vicky, 27 de ani: "Marimea nu prea conteaza, cred. Cel putin din experienta mea: am facut sex cu tipi mai dotati si tipi mai putin dotati si sexul n-a fost mai bun in functie de asta. Calitatea sexului a depins de comportament: de creativitate si  naturalete in pat. E vorba de chimie, de compatibilitate. Insa clar marimea conteaza pentru tipi, multi mi-au vorbit despre asta atat de mult incat au devenit.... mici in ochii mei. Un barbat care vorbeste despre marimea penisului e ca o femeie care intreaba tot timpul: <sunt grasa?>"

Corina, 33 de ani: "Ma intreb oare cum au procedat cercetatorii lungimii penisului: au masurat cu rigla voluntarii? Femeile care si-au dat cu parerea au intreprins masuratori ale accesoriului partenerilor? Eu sincer n-am stiut niciodata cati centimetri are penisul iubitului meu. Poate ca intr-o zi o sa-i cer sa il pregateasca pentru masuratori. Before and after erection. Concluzia: aveti orgasm? Daca da, lasati frati si surori masuratorile!"

related posts

Modifică setările cookies