Valentine’s Day s-a transformat din ziua iubirii in... ziua haterilor


Ce convenabil a picat codul asta portocaliu fix de Valentine’s Day. “Pai unde sa mergem, draga, pe zapezile astea?! Nu vezi ce nameti sunt? Ce viscol?”
 


Serios acum, toti cunoscutii mei urasc Valentine’s Day. Isi dau ochii peste cap, mai scapa o injuratura, spun ca este o “mizerie” comerciala si, in concluzie, sunt extrem de iritati de existetenta unei asemenea zile. Acum, sincer, ce sarbatoare nu a devenit comerciala? Bine, dar asta este PUR COMERCIALA  - se vand tone de cutii de bomboane de ciocolata, perne in forma de inima (bleah), ursuleti de plus.

Dar cred ca undeva, in adancul sufletului, orice femeie care are un iubit si-ar dori ca diseara sa primeasca totusi o mica atentie din partea lui.

Cred ca Ziua indragostitilor este sarbatorita mai mult de adolescenti, cuplurile mai mature nu mai baga in seama ocazii “comerciale” de genul asta. Dar chiar daca nu sarbatoresc, nu inteleg inversunarea unora impotriva zilei asteia. Este o ocazie in plus sa faci un gest frumos, sa oferi in cadou dragut sau sa iesi la un restaurant fancy. Nu zice nimeni ca nu o poti face si in alta zi obisnuita, dar daca mai exista o ocazie in plus, de ce sa nu profitam de ea?

Bine, eu vorbesc! Probabil o sa ma duc acasa, ma bag in pat cu o ceasca de ceai, si citesc in continuare aventurile lui Lisbeth Salander , “fata cu dragon tatuat”, din trilogia lui Stieg Larsson, Millenium.

Apropo de cei care urasc Valentine’s Day, va fac cunostinta cu colegul meu Otrava si cu blogul lui, ca sa va amuzati  un pic (sau sa va enervati, in functie de tabara in care va pozitionati de Valentine’s Day).

Voi ce sentimente aveti in legatura cu Valentine's Day? Sunteti in tabara PRO sau CONTRA?

related posts

Modifică setările cookies