Vara asta voi fi singura persoana ALBA de la birou!


Este primul an din viata mea in care am luat hotararea sa nu imi fac vacanta la plaja. Nu pentru ca nu imi place la mare, nu pentru ca nu imi place sa fiu bronzata...ci pentru ca am prins frica de soare.


Vara asta imi asum faptul ca o sa fiu singura persoana alba de la birou. Colegele mele sunt innebunite sa se bronzeze si mereu le aud cum isi fac planuri de piscina, de vacante la mare etc. Le inteleg perfect si, oarecum, le invidiez. Si eu eram exact la fel in urma cu trei ani. Eram DISPERATA sa ma bronzez, ma uita Dumnezeu la plaja, de dimineata pana seara, iar daca aparea un nor cat de mic pe cer, ma panicam :))

Asta pana cand, dupa o vacanta din asta de stat la soare, m-am umplut de alunite...intr-o singura vara. Din inconstienta, nu m-am dus la dermatolog nici pana in ziua de azi, dar promit aici, in fata voastra, ca ma duc cat de curand posibil. Bine, nu sunt alunite cu forme dubioase sau prea mari ca sa ma alarmez, dar oricum trebuie monitorizate.

Am prins frica de cancerul de piele, mai ales ca tot citesc stiri despre asta. Nu zic ca nu o sa ajung deloc la mare vara asta, dar cu siguranta o sa respect sfaturile dermatologilor (sa nu stau la plaja intre 11 si 16) si o sa ma dau cu crema cu SPF de cel putin 30. Oricum, o sa merg cel mult un weekend, doua. Vara asta prefer muntele :) Am fost acum doi ani in Apuseni si a fost senzational. De 1000 de ori mai frumos decat pe Valea Prahovei.

Intr-adevar oamenii bronzati sunt mai atragatori, mai frumosi, si sufar ca sunt alba :)) Dar o sa folosesc mult blush ;)

Voi ce planuri de vacanta aveti? Cum va luptati cu soarele?
 

related posts

Modifică setările cookies