Viagra pentru femei. Afla totul despre cea mai noua inventie, care iti asigura placere maxima in dormitor


Dupa controversele starnite de cunoscuta pastila albastra, o noua inventie care va trata problemele sexuale ale femeilor urmeaza sa fie lansata pe piata.


Disfunctiile sexuale ale femeile sunt reale, iar specialistii considera ca aproximativ 43% dintre femei sufera de aceste probleme. Conform unui studiu realizat in anul 2011, s-a descoperit faptul ca femeile ajung la orgasm mult mai rar decat barbatii, astfel incat cercetatorii au considerat ca acestea au nevoie de ajutor in acest sens si au inventat "pastila albastra" pentru femei.

De fapt, nu este vorba despre o pastila, ci despre un spray nazal care contine o anumita cantitate de testosteron, ce este absorbit de catre corp prin nas. Conform spuselor specialistilor, spray-ul va fi absorbit in cateva minute, iar impactul asupra libidoului femeii va avea loc in cateva ore. Spray-ul va avea rolul de a trata disfunctiile sexuale ale femeilor, definite de Asociatia Psihologica Americana ca si “intarzieri persistenta sau chiar absenta orgasmului dupa o faza normala de excitare”.

Spray-ul nazal destinat cresterii apetitului sexual in randul femeilor, urmeaza sa fie testat in Australia si Canada pe aproximativ 100 de femei cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani.

Parerile sunt impartite, astfel incat contrar acestor producatori de medicamente care sustin ca odata cu lansarea pe piata a acestui spray nazal, problemele sexuale ale femeilor vor disparea, anumiti profesori in psihiatrie sustin ca aceasta inventie este mai degraba una favorabila economiei si vanzarilor si nu una care sa vina in ajutorul femeilor.

Ce parere ai despre aceasta descoperire? Te regasesti printre femeile care sufera de disfunctii sexuale? Ai incerca acest medicament?

related posts

Modifică setările cookies