Vinovata fara vina: am daruit cel mai horror cadou din lume :))


Eu, recunosc si imi asum lucrul asta, nu fac cele mai grozave cadouri. Dar nici nu oripilez lumea cu cine-stie-ce dubiosenie de cadou. Vinerea trecuta am avut parte de un mic soc la ziua unui prieten.
 


Pentru ca am lasat, ca aproape de fiecare data, cumpararea cadoului pe ultima clipa, va dati seama ca rezultatul nu a fost unul prea grozav. Ba dimpotriva... Ne-am pus toate sperantele in unul dintre prietenii nostri, care s-a dus la loc sigur – intr-un mall din Bucuresti, sa ia un cadou la care am contribuit mai multi cu bani. Va dati seama, zeci de magazine, ai de unde alege...

La telefon i-am zis sa nu riste si sa mearga pe ceva clasic sau ceva practic – o camasa, un sacou, ceva dragut de imbracat etc. Doar ca in mall-ul respectiv era un targ de produse traditionale (nu de mancare, ci de ...”arta”). Nu stiu cum i-a venit ideea omului, dar a cumparat...un cap de piatra! Da, a cumparat un cap de piatra de vreo 20 de kilograme.

Cand a ajuns la restaurant, curgeau apele de pe el, era super lesinat...pentru ca mersese cu el in brate vreo 15 minute. Va dati seama ca toti am ramas masca atunci cand am vazut...opera de arta. La un cap de piatra drept cadou pentru cineva nu m-as fi gandit niciodata...in conditiile in care nu pot sa zic ca sarbatoritul era mare fan sculptura in piatra :)))

Una dintre invitate, care a ajuns dupa ce cadoul a fost inmanat,  a crezut ca face parte din decorul barului :) Capul de piatra a fost vedeta serii: ne-am facut poze cu el, i-am pus palarie pe cap, am incercat sa il luam in brate, am facut glume pe seama lui etc. Pana la urma, ne-am amuzat teribil in urma unei idei asa nebune.

PS: Daca vreti sa cumparati si voi asa ceva, costa 250 de lei :))

Voiam sa va intreb daca voi ati primit vreodata un cadou atat de ciudat. Cele mai interesante raspunsuri vor aparea intr-un articol pe perfecte.ro.
 

related posts

Modifică setările cookies