Vrei sa fii irezistibila in fata barbatilor? Uite ce trebuie sa faci!


Daca vrei ca un barbat  se (re)indragosteasca de tine, trebuie sa il cuceresti pe mai multe planuri. Barbatii apreciaza atitudinea, comportamentul, umorul fetelor de langa ei si, hai sa recunoastem, nici aspectul fizic nu este de neglijat. Uite cum trebuie sa fii ca sa-ti cada la picioare.


1. Amuzanta
Barbatilor le place la nebunie ca partenera lor sa le inteleaga glumele, dar mai ales sa contribuie si ea la ele. Nu doar sa rada si apoi sa taca. Vorbeste cu el, mentine atmosfera placuta si fii sigura ca il vei cuceri!

2. Inteligenta
Barbatii admira foarte mult femeile care au ceva de spus si care sunt constiente de ceea ce se intampla in jurul lor. Asa ca, incearca pe cat posibil sa nu faci gafe, sa fii atenta la detalii si sa iti masori cuvintele.

3. La curent cu moda, dar nu snoaba
Daca iti petreci tot timpul cumparand si vorbind doar de haine, genti si pantofi, vei arata in ochii barbatilor cam superficiala. Iar lor le plac femeile care se simt sexy in orice tinuta, nu doar in Chanel si Louboutin.

4. Sanatoasa, dar nu obsedata de sanatate
Barbatilor le place sa arati bine si sa ai grija de corpul tau, insa daca petreci mai mult timp in sala de gimnastica decat cu el, nu va fi prea incantat. Barbatii sunt atrasi de femeile care se adapteaza oricarei conditii si care nu sufera nicidecum de ipohondrie.

5. Increzatoare in fortele proprii
Atitudinea spune totul. Ai incredere in sex-appealul tau si pune-te in valoare in primul rand pe tine ca persoana. Barbatii rezista foarte greu in fata unei astfel de fete, ba chiar se simt putin intimidati, ceea ce ii mai dornici sa fie cu tine.


related posts