„Până la 19 ani am făcut sex cu 25 de bărbați, dar tot nu am întâlnit dragostea adevărată”


Din dorința de a se simți iubită și dorită, o tânără a sărit din pat în pat până și-a dat seama că la numai 19 ani a făcut sex cu cel puțin 25 de bărbați.

Tag-uri: #sex #19 ani

Tânăra cere sfatul unui psiholog pentru a înțelege unde greșește. Aceasta a povestit în rubrica de specialitate a ziarului The Sun că prima oară a făcut sex la numai 15 ani cu un coleg de clasă, pentru a uita de problemele de acasă – neintelegeri cu părinții, certuri cu și între ei, lipsa de atenție. De atunci, a făcut sex cu peste 25 de bărbați, din dorința de a fi iubită. Însă niciunul nu și-a dorit mai mult de la ea – au folosit-o doar pentru sex.

„Am sărit din pat în pat, în speranța că voi găsi pe cineva care să vrea o relație. Dar nu s-a întâmplat asta. Mă întreb unde greșesc. Am început să număr bărbații cu care am făcut sex și sunt așa de rușinată. Nu înțeleg de ce niciunul dintre ei nu m-a luat în serios. Când le ziceam că vreau să ne cunoaștem mai bine, nu îmi mai răspundeau. Nu  vreau să mai fiu ușuratică, dar nici nu știu cum să îndrept lucrul ăsta”, spune tânăra în The Sun.

Ce i-a răspuns psihologul:

„Să faci sex la întâmplare cu oricine te poate destabiliza psihic. Dar îți poate cauza și probleme de sănătate. E păcat că te-ai oferit atât de ieftin, însă e bine că până la urmă ți-ai dat seama că valorezi mai mult. Nu e prea târziu să te schimbi, ești încă foarte tânără. Nu te stresa însă prea tare, cu siguranță vei găsi și iubirea”.

VEZI VIDEO: 

related posts

Modifică setările cookies