3 dansuri care iti garanteaza un corp de vis


Daca vrei sa slabesti si sa te mentii in forma fara sa depui eforturi supranaturale, dansul este cea mai buna alegere pe care poti sa o faci! Iti modelezi silueta cu zambetul pe buze pe ritmuri latine, cubaneze sau orientale!


Flamenco
Este un dans traditional din sudul Spaniei pe care poti sa-l practici cu incredere in locul clasicului aerobic. Iti solicita simultan bratele, bazinul si picioarele, puternic si pasional, iar efectele sunt pe masura: iti vei imbunatati rezistenta, capacitatea de coordonare si postura!

Salsa

Este unul din cele mai populare dansuri de pe planeta, mai ales datorita efectelor lui asupra siluetei. Avand in vedere ca este un dans cu tempo rapid, salsa este un antrenament cardio excelent: imbunatateste considerabil presiunea sanguina, scade nivelul colesterolului rau din sange si reduce tensiunea.

Miscarile sunt foarte eficiente pentru musculatura – intregul corp beneficiaza de efectele lor tonifiante: fesele, coapsele, soldurile, bratele, talia, gambele. In plus, salsa intareste oasele, te ajuta sa elimini toxinele si sa scapi de stres.

Dansul din buric


Este un dans oriental, cu influente din Egipt, Turcia, Grecia si Liban, care te ajuta sa-ti remodelezi intregul corp! Chiar daca miscarea principala vizeaza doar bazinul, dansul din buric iti lucreaza si picioarele, soldurile, bustul, bratele, de care te folosesti pentru a efectua acele onduleuri senzuale.

Miscarile din buric iti imbunatatesc respiratia, flexibilitatea, postura si iti tonifiaza intreaga musculatura.

Citeste si: Dans in timpul sarcinii? Uite ce miscari poate face o gravida in noua luni

related posts

Modifică setările cookies