3 motive pentru care sa te bucuri ca ai sanii mici


Daca te simti complexata din cauza sanilor mici, e timpul sa iti schimbi atitudinea. Iti dam mai multe motive, estetice si de sanatate, care ar trebui sa te faca sa te simti mai bine in pielea ta!


Mai intai de toate, gandeste-te ca toate supermodelele au sanii mici, iar asta nu le impiedica sa fie considerate cele mai sexy femei din lume. Trebuie doar sa le urmezi exemplul si sa inveti sa te imbraci in asa fel incat sa ti-i pui in valoare.

Cand vine vorba de sanatate, si aici avantajele sunt de partea ta:

1. Simti mai multa placere
Cercetatorii de la Universitatea din Viena au ajuns la concluzia ca sanii mari sunt de cele mai multe ori mai putin sensibili la stimulii exteriori decat cei mici, iar asta din cauza grasimilor. In cazul sanilor mici, glandele sunt mai usor de stimulat, iar o simpla mangaiere poate fi foarte intensa.

2. Sunt sexy si fermi mai mult timp
Sanii mari imbatranesc repede si se lasa chiar daca ai doar douazeci de ani. Nu acelasi lucru il putem spune despre sanii mici. Acestia arata la fel chiar si dupa varsta de treizeci de ani, deoarece nu sunt afectati de gravitate. 

3. Sunt mai usor de monitorizat
Femeile se afla in permanenta sub amenintarea cancerului la san. Ei bine, in cazul sanilor mici, acesta poate fi detectat cu mai multa usurinta, deoarece orice nodul se simte mai usor decat in cazul sanilor mari. Este de ajuns sa iti palpezi singura sanii ca sa iti dai seama daca este ceva in neregula.

Tu te simti complexata de sanii mici sau esti multumita de ei?

  • 3 motive pentru care sa te bucuri ca ai sanii mici

related posts

Modifică setările cookies