3 reguli de aur ca sa slabesti


Recomandarile care urmeaza vin din partea lui Linsday Duncan, nutritionist de peste Ocean care a lucrat cu celebritati precum Courtney Cox sau Demi Moore. Sfaturilor sale ii datoreaza existenta sanatoasa si Marc Jacobs. Sa vedem principalele trucuri de slabire ale acestor vedete!


1. Mananca iaurt. Opteaza intotdeauna pentru cel simplu, fara chimicale, zahar sau indulcitori. Alege sortimente cu probiotice, microorganisme prietenoase care stimuleaza digestia. Conform nutritionistului Linsday Duncan, aceste enzime stimuleaza arderea grasimilor si impiedica depunerea lor. Daca alegi doua portii de iaurt pe zi, vei vedea rezultatele dupa 10, 15 zile.

2. Hidrateaza-te corect si complet! Cu siguranta  esti deja la curent cu recomandarea tuturor medicilor de a bea cel putin doi litri de apa in fiecare zi. Insa pe langa aceasta, consuma o cana cu ceai verde, lapte de cocos sau un cocteil de sucuri naturale de fructe in care sa adaugi  fructe uscate de goji.

3. Ia vitamina B! Mergi la medic si solicita-i o reteta pentru suplimente care sa contina un complex din vitaminele B. Acestea iti vor mentine un nivel optim de energie, iar dupa o cura de 30 de zile vei observa diferenta pe cantar.

related posts