4 motive pentru care nu slabesti chiar daca tii o dieta  


Ai tinut toate dietele posibile, fara niciun rezultat? Asta nu inseamna ca ele nu sunt eficente, ci ca nu le pui bine in practica. Uite care sunt cele mai importante motive din cauza carora dai gres atunci cand tii o cura de slabire.
 


1.Iti setezi obiective nerealiste
Sunt multe produse pentru slabit sau diete miraculoase care iti promit ca o sa slabesti in timp record. Din pacate pentru tine, asta nu prea e posibil. Daca vrei cu adevarat sa dai jos kilogramele in plus, trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare si sa-ti setezi obiective usor de realizat. Altfel, nu vei avea nicio satisfactie.

2. Parintii si prietenii te saboteaza

Nu e usor sa tii o dieta, asa ca prietenii si familia trebuie sa te incurajeze. Roaga-i sa nu te serveasca din cinci in cinci minute cu pizza, prajituri sau ciocolata.

3. Mananci mai mult decat consumi
Pana si in ceea ce priveste dieta exista calcule matematice. Daca vrei sa dai jos kilogramele, trebuie sa arzi mai multe calorii decat mananci. Asa ca foloseste calculatorul de calorii de pe perfecte.ro pentru a stabili ce alimente si in ce cantitati poti consuma.

4. Te cantaresti prea des
Rezultatele vei incepe sa le vezi dupa prima saptamana de dieta. Asa ca nu te urca zilnic pe cantar, pentru ca nu vei vedea nicio diferenta. Lasa surpriza sa fie cat mai mare!

 

Incercati dieta cu supa, una dintre cele mai eficiente diete !


 

related posts

Modifică setările cookies