4 motive pentru care nu dai jos kilogramele in plus, chiar daca mergi la sala


Mergi la sala zi de zi, insa rezultatele intarzie sa apara? Nu intra in panica, exista niste explicatii pentru asta. Citeste sfaturile noastre si tine cont de ele daca vrei sa ai un corp de invidiat intr-o perioada scurta de timp.


1. Nu mananci suficient
Da, ai citit bine! Hrana este vitala pentru succesul exercitiilor fizice. Daca mergi la sala cu stomacul gol, e ca si cum ai porni la drum lung cu o masina fara sa o alimentezi inainte. In schimb, daca mananci inainte, vei avea energie, efortul va fi mai intens si exercitiile mult mai eficiente.

2. Nu faci fitness
Stim ce-i in mintea ta: fitnessul este pentru cei care vor sa faca muschi sau sa se ingrase. Gresit! Exercitiile la aparatele de fitness au beneficii mult mai complexe decat iti inchipui: ard grasimile, iti intaresc musculatura si iti sporesc rezistenta la efort, lucruri care sunt esentiale pentru dobandirea corpului mult visat.

3. Nu te odihnesti indeajuns
Cea mai mare greseala pe care o poti face in perioada in care te straduiesti sa slabesti este sa iti suprasolicitezi organismul. Risti astfel sa te ranesti, sa-ti pierzi complet apetitul sau sa ajungi la epuizare. Muschii tai au nevoie sa se si relaxeze, daca vrei sa se dezvolte.

4. Nu variezi exercitiile
Ti-ai facut abonament la sala si faci mereu acelasi tip de exercitii? S-ar putea sa nu te mai bucuri de rezultate, oricat de mult te-ai stradui. Fa modificari de pe o luna la alta in ceea ce priveste intensitatea si frecventa exercitiilor. Mergi o luna la aerobic, o luna la Kangoo Jumps, incearca si Zumba, Indoorwalking, sau invata dansuri. Iti vei surprinde corpul cu exercitii noi, iar el te va suprinde cu o forma maxima.

  • 4 motive pentru care nu dai jos kilogramele in plus, chiar daca mergi la sala
Modifică setările cookies