5 motive ca sa mergi la sala chiar daca esti slaba


De obicei, mersul la sala este asociat cu dorinta de a scapa de kilogramele in plus. Cu toate acestea, sportul este o metoda foarte buna de a te mentine in forma, atat fizic, cat si emotional si de a te relaxa. Uite alte 5 motive pentru care trebuie sa faci sport!


1. Scapi de stres si anxietate
Esti foarte agitata din cauza serviciului sau a scolii? Sportul este cea mai buna metoda de a te relaxa. Prin miscare, elimini tensiunile acumulate, iti relaxezi intreg corpui si iti limpezesti mintea.

2. Iti intaresti oasele
Fiind femeie, risti sa pierzi din densitatea osoasa in fiecare an si, astfel, sa scazi in inaltime, sa pierzi din rezistenta fizica si chiar sa ai dureri musculare si osoase. Prin sport insa, stimulezi remineralizarea oaselor si le intaresti, ceea ce te va aduce intr-o forma de zile mari!

3. Te umpli de energie
Oricat de ciudat ar suna, este adevarat. Nu ai energie pentru sport? Ei bine, chiar el este cel care iti va face plinul. Execitiile fizice iti sporesc rezistenta fizica, asa ca dupa o ora de sala nu vei mai simti nici urma de oboseala.

4. Iti construiesti o imagine mai buna despre tine
Nu ai incredere in tine? Fa sport, pentru ca astfel devii mai puternica, atat fizic cat si emotional. Elimini toate energiile negative si vezi lucrurile intr-o cu totul alta lumina. Si fara colaceii de pe burta, nu-i asa ca pari mai sexy si mai frumoasa?

5. Te odihnesti mai eficient
Dupa o zi “obositoare” in care nu ai facut pic de miscare, abia astepti sa te trantesti pe canapea, nu-i asa? Ei bine, nici macar somnul nu este eficient si risti sa te trezesti mai obosita decat inainte. Facand sport, somnul este mult mai profund si mai linistit.

related posts

Modifică setările cookies