6 motive pentru care nu trebuie sa iti faci operatii estetice


A fost o vreme in care doar persoanele foarte bogate apelau la chirurgia estetica. Si asta in mare secret! Acum, subiectele legate de corectarea complexelor cu ajutorul bisturiului sunt la ordinea zilei. Pentru multe femei, sa treaca pragul chirurgului estetician e la fel de normal precum l-ar trece pe cel al cosmeticienei sau al coafezei. Exista insa o serie de motive pentru care e indicat sa eviti operatiile estetice.


1. Pericolul anesteziei
Unele operatii estetice presupun administrarea anesteziei totale. Cu toate ca in general esti in siguranta in timpul unei astfel de proceduri, exista intotdeauna riscul reactiilor adverse. Sa nu mai vorbim despre infectiile care pot aparea. Are rost sa iti risti sanatatea pentru o procedura de infrumusetare?

2. E natural sa imbatranesti
Indiferent ca vrei sau nu sa accepti, toate imbatranim odata cu anii. Este inevitabil! Indiferent cate operatii estetice ti-ai face, nu vei ramane tanara pentru totdeauna.

3. Dispare naturaletea
Indiferent cat de bun este medicul estetician la care ai apelat, operatiile vor fi vizibile. Madonna, Nicole Kidman si Kylie Minogue sunt doar cateva dintre vedetele care isi permit sa apeleze la cei mai renumiti esteticieni, insa naturaletea nu le-o poate da nimeni inapoi.

4. Ai un singur corp
Daca, din nefericire, o operatie nu iti reuseste, vei fi nevoita sa faci o gramada altele pentru a o corecta. Sau, daca nu mai vrei sa auzi de medicul estetician, vei fi nevoita sa traiesti desfigurata toata viata. Crezi ca se merita riscul?

5. Nu iti creste incredera in tine
Daca vrei sa iti pui implanturi cu silicon sau sa iti injectezi botox pentru ca doar asa vei putea sa te simti mai bine in pielea ta, e timpul sa realizezi ca problemele tale nu tin in realitate de aspectul fizic. Indiferent cate operatii estetice iti faci, daca nu ai incredere in tine si nu iti iubesti corpul asa cum e, nu vei obtine niciun beneficiu.

6. Costuri ridicate
Unele femei cheltuiesc zeci de mii de euro pe operatii estetice. Intreaba-te inainte sa faci pasul asta daca iti permiti cu adevarat sau daca nu ai putea sa cheltuiesti acesti bani pentru alte mofturi. Cum ar fi, de exemplu, sa vizitezi intreaga lume? Suna bine?

related posts